Δευτέρα, 10 Δεκέμβριος 2018 16:10

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στο τάι μπρέικ έχασε ο Απόλλωνας στην Κρήτη

Γράφτηκε από τον

 

Την ήττα με 3-2 στο τάι μπρέικ από την ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου στην Κρήτη ο Απόλλωνας Καλαμάτας.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι, η καλαματιανή ομάδα πλήρωσε τα λάθη της στη διάρκεια των σετ και δεν μπόρεσε να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Βέβαια δεν ήταν μόνο τα λάθη, αλλά και το ότι όλη την προηγούμενη εβδομάδα η ασπρόμαυρη ομάδα αντιμετώπισε προβλήματα από τραυματισμούς που σίγουρα έπαιξαν το ρόλο τους. Μάλιστα στη διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκε η Κοντέα.

Στο πρώτο σετ έκανε την προσπάθεια του ο Απόλλωνας, αλλά η γηπεδούχος ομάδας κατάφερε να το κερδίσει με 25-22. Στη συνέχεια, μείωσε τα λάθη, είχε πιο σωστές επιλογές και επικράτησε στα δύο επόμενα, ιδιαίτερα στο 3ο που το πήρε σχετικά εύκολα. Στα άλλα δύο σετ και πάλι τα λάθη έπαιξαν το ρόλο τους και η γηπεδούχος ομάδα κατόρθωσε να φτάσει στην επικράτηση. Μάλιστα στο 5ο σετ, οι αθλήτριες του Απόλλωνα φάνηκαν να μην έχουν δυνάμεις, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου και έφτασε στη νίκη.

Μετά την 8η αγωνιστική, ο Απόλλωνα ισοβαθμεί με τον Μεσσηνιακό στην 2η θέση του ομίλου.

Τα σετ: 25-22, 20-25, 14-25, 25-21, 15-11.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Μπ. Μυτσκίδης): Μικέλη, Κόλλια, Καραμούντζου, Μασουρίδη, Μπούνα (λ), Αποστολοπούλου, Μπελογιάννη, Γ. Δεδούση, Κοντέα, Γκόγκου.