Δευτέρα, 10 Δεκέμβριος 2018 15:14

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Εύκολη νίκη ο Μεσσηνιακός, 3-0 σετ τον Νηρέα Καρδαμύλων Χίου

Γράφτηκε από τον

 

Ανετη νίκη πέτυχε χθες το μεσημέρι ο Μεσσηνιακός, ο οποίος κέρδισε στο Κλειστό Γυμναστήριο του δημοτικού σταδίου Καλαμάτας το Νηρέα Καρδαμύλων Χίου με 3-0 σετ.

Η καλαματιανή ομάδα είχε εύκολο έργο στο χθεσινό παιχνίδι και δεν επέτρεψε στην αντίπαλό της να έχει ελπίδες για κάτι θετικό. Στο α’ σετ, μέχρι να βρει το ρυθμό της, πήγε πόντο πόντο με το Νηρέα. Οταν άρχισαν σιγά σιγά οι αθλήτριες του Μεσσηνιακού να αποδίδουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, πήραν διαφορά και ολοκλήρωσαν νικηφόρα το σετ με 25-18. Στα άλλα δύο σετ έφτασαν πιο εύκολα στην επικράτηση, και στη διάρκειά τους, η προπονήτρια Γωγώ Σουρή έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες που είχε στη διάθεσή της. Ο Μεσσηνιακός πλέον ισοβαθμεί με τον Απόλλωνα Καλαμάτας στην 2η θέση του ομίλου, πίσω μόνο από τις Αμαζόνες.

Τα σετ: 25-18, 25-7, 25-10.

Το παιχνίδι διαιτήτευσαν οι Θεοδώσης Καραγιαννόπουλος, Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γ. Σουρή): Θώδη, Καφίρη, Μπαξιβανάκη, Χάσκου, Κωνσταντοπούλου, Κωνσταντίνου, Ζερδεβά (λ), Μπούκουρα (λ), Ραμούνδου, Παπασπυροπούλου, Πετροπούλου.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΙΟΥ (Φρ. Κυκλαδίτης): Τσότα, Μπινιάκου, Σουλτάνη, Χανδρή, Μοσχούρη, Μαραθοκαμπίτου, Μπλάνη (λ), Λιόλιου, Ντιμπουρλιάγκα.