Δευτέρα, 24 Δεκέμβριος 2018 15:03

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ο Απόλλωνας έχασε 3-2 από τις Αμαζόνες

Γράφτηκε από τον

 

Την ήττα στο τάι μπρέικ από την πρωτοπόρο ομάδα του Α’ όμιλου, τις Αμαζόνες γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου εκτός έδρας ο Απόλλων Καλαμάτας.

Η ασπρόμαυρη ομάδα δεν είχε καλή παρουσία στο παιχνίδι, παρότι κατόρθωσε δύο φορές να ισοφαρίσει και να πάει το ματς στο τάι μπρέικ. Η εμφάνιση των αθλητριών της στη διάρκεια των σετ, δεν ήταν η αναμενόμενη και έτσι γνώρισε την ήττα. Οπως φάνηκε από την εξέλιξη του παιχνιδιού, ο Απόλλωνας έδειξε ότι με σωστή διαχείριση θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμη και τη νίκη.

Τα σετ του αγώνα ήταν 25-17, 23-25, 25-12, 23-25, 15-9.

ΑΜΑΖΟΝΕΣ (Σ. Ατσιδαύτης): Πολίτη, Γκιαούρη (λ), Μερσιάδου, Κωστοπούλου, Παπαδέδε, Χρυσομάλλη, Τσακούμη, Αγραβάνη, Σούλη, Ιωσηφίδη (λ), Αδαμ-Παπαδοπούλου, Καραμπάγια, Βαρουδάκη, Μάγγελ.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Μπ. Μυτσκίδης): Αποστολοπούλου, Γκόγκου, Δεδούση, Εξηνταβελώνη, Καραγιάννη, Καραμούντζου, Κόλλια, Κοντέα, Μασουρίδη, Μικέλη, Μπελογιάννη, Μπούνα (λ).

Μυτσκίδης: “Φαβορί ο Μεσσηνιακός”

Για την εμφάνιση της ομάδας του στην προχθεσινή αναμέτρηση, ο προπονητής του Απόλλωνα Μπάμπης Μυτσκίδης, με δηλώσεις του στο “Notosport”, ανέφερε: “Δεν παίξαμε καλά, κάναμε πολλά λάθη. Καταφέραμε να πάρουμε δύο σετ, αλλά δεν είμαστε όπως θα έπρεπε. Για να κερδίσεις πρέπει να παίξεις και εμείς δεν το κάναμε. Ξέρουμε τα λάθη μας, δυστυχώς αν παίζαμε λίγο καλά θα ήταν διαφορετική η εξέλιξη του αγώνα. Κάναμε λάθη που δεν τα έχουμε κάνει στα προηγούμενα παιχνίδια. Κάναμε την προσπάθεια μας, αλλά δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την έως τώρα πορεία. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Πλέον ο Μεσσηνιακός είναι το μεγάλο φαβορί του ομίλου”.