Δευτέρα, 31 Δεκέμβριος 2018 11:23

ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ ΠΑΙΔΩΝ: Σπύρος και Αριστείδης Χανδρινός συμμετείχαν στην προετοιμασία

Γράφτηκε από τον

Ολοκλήρωσε χθες το πρωί την πενθήμερη προετοιμασία της στη Θεσσαλονίκη η εθνική ομάδα βόλεϊ παίδων.

Το παρών έδωσαν και οι νεαροί αθλητές της Καλαμάτας ‘80, τα αδέρφια Σπύρος και Αριστείδης Χανδρινός, που αποτελούν βασικά στελέχη της εθνικής ομάδας.

Το πρόγραμμα εκτός από τις προπονήσεις που ξεκίνησαν την Τετάρτη 26 του μήνα, περιελάμβανε και τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα, με τη ΧΑΝΘ, το οποίο διεξήχθη προχθές στο ΕΑΚ Μίκρας, με την εθνική παίδων να κερδίζει 3-0 σετ (25-23, 25-18, 26-24). Να σημειωθεί ότι παίχθηκε και τέταρτο σετ, το οποίο κέρδισε η ΧΑΝΘ με 29-27.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Στέφανος Νανάς και οι συνεργάτες του Νίκος Μούχλιας και Παναγιώτης Σδραυκάκης έδειξαν ικανοποιημένοι από την ετοιμότητα των νεαρών αθλητών.

Στις προπονήσεις και το φιλικό συμμετείχαν οι Θανάσης Κεσεσίδης, Δημήτρης Μούχλιας (Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015), Μάριος-Μόσχος Παπάζογλου (ΓΕ Αλεξανδρούπολης), Παναγιώτης Μποζίδης (ΑΟ Ορεστιάδος), Αλέξανδρος Τζουγκαράκης (ΣΦΠ Χανίων), Τάσος Σωνάκης (ΑΕΚ Αθηνών), Απόστολος Στράτος (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Σπύρος Χανδρινός, Αριστείδης Χανδρινός (ΑΟ Καλαμάτα ‘80), Θεόδωρος Δορδοκίδης (ΕΑ Λαρίσης), Κωνσταντίνος Κουτσόγιαννος (ΣΦΚ Πιερικός), Σπύρος Χάκκας (ΑΟΝΣ Μίλων), Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός ΑΟ), Χαράλαμπος Κομητούδης (ΑΟ Σερρών), Νίκος Καλαγασίδης (ΑΠΣ Αίας Ευόσμου), Χρήστος Γιαμακίδης (ΑΣ Ελπίς), Μάνος Αναπολιοτάκης (ΓΕ Ηρακλείου) και Ηλίας Ντίμο (ΑΟ Πρεβέζης).

Στην πρώτη προπόνηση, την Τετάρτη, έδωσαν το παρών το μέλος της ΕΟΠΕ Νίκος Δατσέρης, ο πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ Κώστας Χαριτωνίδης και ο συντονιστής Κλιμακίων ΕΠΕΣΘ Μπάμπης Καρασαρλίδης.

Η τελευταία προπόνηση της εθνικής παίδων συνέπεσε με αυτή της εθνικής κορασίδων (γκρουπ του Βορρά), που επίσης πραγματοποίησε την προετοιμασία της στη Θεσσαλονίκη.