Παρασκευή, 18 Ιανουάριος 2019 13:37

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Χαμόγελα στον Απόλλωνα για την εμφάνιση με ΑΕΚ

Γράφτηκε από τον

 

Ο Απόλλωνας έχασε την πρόκριση στο νοκ – άουτ ματς με την ΑΕΚ, αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις.

Η καλαματιανή ομάδα στάθηκε πολύ καλά απέναντι στη μεγάλη της αντίπαλο και μάλιστα πήρε και ένα σετ (το δεύτερο), όμως η κούραση και διαφορά δυναμικότητας έγειραν στη συνέχεια την πλάστιγγα υπέρ της Ενωσης. Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και έφυγε προχθές από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα με το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών.

“Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την εμφάνιση, Τα κορίτσια ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και ήταν πολύ σημαντικό για τις μικρές σε ηλικία αθλήτριες να δώσουν ένα τέτοιο ματς”, λέει στην “Ελευθερία” ο Μπάμπης Μυτσκίδης την επομένη της ήττας από την ΑΕΚ. Ο προπονητής του Απόλλωνα τονίζει στη συνέχεια ότι: “Φοβηθήκαμε στην αρχή τον αντίπαλο, αλλά στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοσή μας και πήραμε ένα σετ, που ήταν και ο στόχος μας. Από ένα σημείο και μετά, μας βγήκε η κούραση, αφού είχαμε δώσει ένα ακόμα πολύ δύσκολο παιχνίδι με το Μεσσηνιακό. Η ΑΕΚ μας πίεσε στο σερβίς, ανέβασε ρυθμούς και έτσι πήρε το παιχνίδι. Ηταν ένα πολύ καλό τεστ ενόψει του πρωταθλήματος και καλό και για την πόλη”.

Δύσκολο ματς αύριο στην Πετρούπολη

Ο Απόλλωνας στρέφει πλέον την προσοχή του στο πρωτάθλημα της Α2 και στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον 6ο της βαθμολογίας Γ.Σ. Πετρούπολης, με το οποίο ξεκινά ο δεύτερος γύρος. Πρόκειται για δύσκολη έξοδος για τις νεοφώτιστες, με δεδομένο ότι έχουν προηγηθεί δύο απαιτητικά παιχνίδια με Μεσσηνιακό και ΑΕΚ.

Η ομάδα έχει πάντως πολύ καλή ψυχολογία, απόρροια της πορείας στο πρωτάθλημα (2η θέση) και θα επιδιώξει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Αθήνα.