Δευτέρα, 04 Φεβρουάριος 2019 17:20

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ο Μεσσηνιακός 3-1 τον Ποσειδώνα Λουτρακίου (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Πολύτιμη νίκη πήρε προχθές στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμάτας ο Μεσσηνιακός, που κέρδισε με 3-1 τον Ποσειδώνα Λουτρακίου για τη 14η αγωνιστική του Α’ ομίλου του πρωταθλήματος της Α2 Βόλεϊ Γυναικών.

Η καλαματιανή ομάδα μπορεί να μην πραγματοποίησε καλή εμφάνιση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, κατάφερε όμως να πάρει τους τρεις βαθμούς και να παραμείνει στην πρώτη τετράδα και κοντά στη διεκδίκηση του ενός εισιτηρίου που οδηγεί στην άνοδο στην Pre League.

Εκείνο που μένει από το παιχνίδι είναι η νίκη, όπως σημείωσε μεταξύ άλλων μετά το τέλος του αγώνα και η προπονήτρια του μεσσηνιακού Γωγώ Σουρή, με δηλώσεις της στο “Notosport”: “Από το σημερινό παιχνίδι αυτό που κρατάμε είναι η νίκη. Δεν είχαμε καλή απόδοση, παρά μόνο κάποιες καλές στιγμές. Το Λουτράκι ήθελε έναν πόντο για να συνεχίσει την προσπάθεια για τη σωτηρία. Εμείς όπως προανέφερα κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας”.

Τα σετ: 20-25, 25-18, 25-19, 25-21.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Παναγιώτης Χανδρινός, Ηλίας Τσουμελέας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γ. Σουρή): Θώδη, Κουτσουροπούλου, Παπασπυροπούλου, Χάσκου, Ραμούνδου, Κωνσταντίνου, Μπούκουρα (λ), Καράμπελα, Κωνσταντοπούλου, Καφύρη, Ζερδεβά (λ), Μπένου, Πετροπούλου.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (Δ. Ανδρεόπουλος): Θεοδωσίου, Λισλεβάντ-Θαλασσινού, Γκιώνη, Πατουχέα, Σκλήρη, Μιχάλα, Μπεκιάρη (λ), Μπρεζετού, Καλύβα, Βλάσση (λ), Δοσχόρη, Κοσσυβάκη.