Τρίτη, 28 Ιανουάριος 2014 13:09

ΒΟΛΕΪ: Στην προπόνηση της εθνικής ομάδας αύριο ο Κωτσάκης της Καλαμάτα '80

Γράφτηκε από τον

Μεγάλη επιτυχία για τον νεαρό παίκτη της ομάδας βόλεϊ της Καλαμάτας '80 Φρίξο Κωτσάκη, ο οποίος κλήθηκε και θα συμμετέχει στην προπόνηση της εθνικής ομάδας που θα γίνει αύριο Τετάρτη. Η προπόνηση θα γίνει στις 8 μ.μ. στο κλειστό Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών υπό την καθοδήγηση του Άρη Αγγελόπουλου και θα συμμετέχουν οι παρακάτω 11 αθλητές:

Δημοσθένης Λινάρδος Θησέας Πατρών, Στούπης Λευτέρης Παναχαϊκή, Μικρώνης Ευρυβιάδης Παναχαϊκή Πηλιοκάτερος Νίκος Α.Ο. ΠρεβέζηςΚανέλος Ιάσονας Α.Ο. Πρεβέζης, Κανελλόπουλος Γιώργος Ε.Α. Πατρών, Δρακόπουλος Λευτέρης Ε.Α. Πατρών, Τσαρκάτογλου Μιλτιάδης Ε.Α. Πατρών, Κάβουρας Ανδρέας Ε.Α. Πατρών, Παναγόπουλος Γιώργος Ολυμπιάδα Πατρών, Κωτσάκης Φρίξος Καλαμάτα '80.
Η Καλαμάτα '80 με ανακοίνωση της εκφράζει την ικανοποίηση της για την παραπάνω εξέλιξη.
«Είναι τεράστια χαρά όλων μας που ένας αθλητής από τις ακαδημίες και τα τμήματα υποδομής θα συμμετάσχει στις εβδομαδιαίες προπονήσεις των Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης,  μαζί με αθλητές οι οποίοι είναι μεγαλύτεροι του σε ηλικία αποκομίζοντας χρήσιμες για αυτόν εμπειρίες. Συγχαρητήρια Φρίξο Κωτσάκη σου ευχόμαστε τα καλύτερα".