Δευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2019 15:31

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ανετη νίκη ο Μεσσηνιακός με ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Δείχνοντας καλή εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ο Μεσσηνιακός κέρδισε το Σάββατο στο Κλειστό του δημοτικού σταδίου Καλαμάτας, την ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου με 3-0 σετ.

Στα δύο πρώτα σετ ο Μεσσηνιακός είχε αρκετά καλή εικόνα και κατάφερε να επικρατήσει με 25-19, 25-11, ενώ στο τρίτο η φιλοξενούμενη ομάδα έβγαλε αντίδραση και διεκδίκησε μέχρι το τέλος να μειώσει το σκορ. Ο Μεσσηνιακός προηγήθηκε με 7-2, με την αντίπαλο του να μειώνει σιγά-σιγά και να φτάνει στην ισοφάριση 9-9, με τις πράσινες να παίρνουν ξανά κεφάλι στο σκορ 14-10, αλλά και πάλι, οι φιλοξενούμενες κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν 15-15 και λίγο μετά να πάρουν προσωρινά κεφάλι στο σκορ 16-17. Από εκεί και μετά το ματς πήγαινε σχεδόν πόντο-πόντο. Ο Μεσσηνιακός ξέφυγε προσωρινά κάνοντας το 22-20, αλλά και πάλι είχαμε αντίδραση από την ΑΘΛΕΣΗ, όπου δύο φορές κατάφερε να ισοφαρίσει 22-22 και 24-24, όμως οι αθλήτριες του Μεσσηνιακού, βρήκαν τις λύσεις και επικράτησαν τελικά με 26-25.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Θεοδόσης Καραγιαννόπουλος, Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γ. Σουρή): Κωνσταντίνου, Μ. Θώδη, Κωνσταντοπούλου, Παπασπυροπούλου, Χάσκου, Ραμούνδου, Ζερδεβά (λ), Καράμπελα, Κουτσουροπούλου, Μπούκουρα (λ), Καφίρη, Μπένου, Πετροπούλου.

ΑΘΛΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Εμ. Μανωλάκης): Μαυρέα, Μανωλάκη, Μανάι, Αλεξάκη, Νοικοκυράκη, Δρακάκη, Γαραζανάκη (λ), Παπακώστα.

Σουρή: “Κάναμε καλό ματς”

Λίγη ώρα μετά το τέλος του παιχνιδιού, η προπονήτρια του Μεσσηνιακού Γωγώ Σουρή, μιλώντας στο “Notosport” δήλωσε: “Ηταν καλό ματς, παίξαμε καλά, ήμασταν συγκεντρωμένες δεν κάναμε λάθη. Ηταν από τα καλά μας ματς, που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που είναι στη μέση της βαθμολογίας, είναι αξιοπρεπής και καλή ομάδα, που ήρθε να διεκδικήσει τη νίκη. Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Κρατάμε την καλή εμφάνιση και το τρίποντο. Στο 3ο σετ η αντίπαλος μας έκανε την προσπάθεια της, γιατί ήρθαν ολόκληρο ταξίδι όχι για να κάνουν βόλτα, αλλά να πάρουν ότι καλύτερο μπορούσαν. Η ΑΘΛΕΣΗ παλεύει για τη σωτηρία της, έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία και ήθελε να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Εμείς λίγο χαλαρώσαμε, έκανα και μερικές αλλαγές στο τρίτο σετ, αλλά τα καταφέραμε, το κρατήσαμε και κερδίσαμε, οπότε όλα μία χαρά”. Σε ερώτηση μας, αν παραμένει ο στόχος για διεκδίκηση της μιας θέσης, που οδηγεί στην άνοδο, απάντησε: “Εχουμε χάσει βαθμούς που δεν περιμέναμε και είμαστε πίσω. Τώρα περιμένουμε να στραβοπατήσουν οι άλλοι, εμείς να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα για να πεις ότι κυνηγάμε την άνοδο. Θα κοιτάξουμε μέχρι τελευταίο ματς να είμαστε καλά, να μη χάσουμε βαθμούς και να περιμένουμε τους αντιπάλους μας”.