Δευτέρα, 18 Μάρτιος 2019 14:02

ΒΟΛΕΪ: Προπόνηση κλιμακίου παγκορασίδων στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Προπόνηση στο Κλειστό της Παραλίας θα κάνει σήμερα Δευτέρα στις 2.15 μ.μ. το κλιμάκιο παγκορασίδων βόλεϊ.

Η Περιφερειακή Ομοσπονδιακή Προπονήτρια Πελοποννήσου Μπέτυ Κουτσολία, στο πλαίσιο εφαρμογής του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.ΠΕ. για την Ένωση και την συγκρότηση του κλιμακίου ομάδας παγκορασίδες (αθλήτριες που έχουν γεννηθεί τα έτη 2006 και 2007) έχει καλέσει τις παρακάτω αθλήτριες:

Θέμις Δρούλια, Αθηνά Χρονοπούλου (Δίων Κυπαρισσίας), Γεωργία Γαλανοπούλου (ΝΟ Καλαμάτας), Ελένη-Παναγιώτα Χριστοφιλοπούλου, Αφροδίτη Καράγιωργα, Παναγιώτα Σακκά, Κυριακή Σακελλαρίου, Ευαγγελία Βέκκου (Ν.Ο. Καλαμάτας), Κυριακή Μουργή, Γεωργία Μάνα, Μαρία-Βαρβάρα Μαστορέα, Ιωάννα Τσουμπρή, Θεοδώρα Αποστολάκη, Νεφέλη Μαμανέα, Νικολέτα Διακουμέα, Ξένια Τσάλτα, Μάρθα Ρεκλείτη, Όλγα Σπυροπούλου (Μεσσηνιακός), Μαριλίνα Κουτσουμπού, Στέλλα Κουδούνη, Αλεξάνδρα Δουλάμη, Σταυρούλα Μπαστακού, Έφη Λαγού, Χριστίνα Σακκά (Α.Ο. Ακρίτας), Ιωάννα Κουτίβα (Απόλλων Καλαμάτας), Πηνελόπη Φωτοπούλου, Κατερίνα Αδαμοπούλου (Γ.Σ. Μεσσήνης).

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, “οι αθλήτριες που θα παρουσιαστούν θα πρέπει να έχουν αθλητική περιβολή και αθλητικά υποδήματα, επιγονατίδες, νερό.

Να συνοδεύονται υποχρεωτικά από τον προπονητή του σωματείου τους ή από κάποιο πρόσωπο που θα έχει την ευθύνη τους.

Αν είναι αθλήτριες εν ενεργεία απαραίτητη είναι η προσκόμιση της κάρτας υγείας της αθλήτριας με σφραγίδα ιατρού ή φωτοτυπία αυτής θεωρημένη από το σωματείου του.

Αν δεν υπάρχει κάρτας υγείας της αθλήτριας θα πρέπει να προσκομίσουν μια ιατρική βεβαίωση ότι μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα προπονήσεων.

Χωρίς ιατρική βεβαίωση (κάρτα υγείας ή απλή) δεν μπορεί να συμμετέχει Αθλήτρια στη διαδικασία των κινητικών τεστ και προπονήσεων.

Παρακαλούνται οι αθλήτριες να βρίσκονται ακριβώς την ώρα που ορίζει το πρόγραμμα ώστε να συντονιστεί και να προγραμματιστεί καλύτερα η όλη διαδικασία (τηλέφωνο επικοινωνίας με την κ. Μπέτυ Κουτσολία: 6944234634.)”.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ