Δευτέρα, 18 Μάρτιος 2019 17:21

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ηττα του Μεσσηνιακού στο ντέρμπι με Αμαζόνες (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Εντός έδρας ήττα από την πρωτοπόρο ομάδα του Α’ ομίλου, τις Αμαζόνες γνώρισε το Σάββατο ο Μεσσηνιακός, που έχασε στο Κλειστό του δημοτικού σταδίου με 3-1 σετ.

Η Καλαματιανή ομάδα διεκδίκηση από το ξεκίνημα του αγώνα το νικηφόρο αποτέλεσμα, όμως αυτό δεν ήταν εύκολο απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα. Μάλιστα παρατάχθηκε στο παιχνίδι χωρίς της Κ. Παπασπυροπούλου, η οποία έμεινε στον πάγκο, αφού λόγω τραυματισμού δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Παρά το παραπάνω πρόβλημα, η προπονήτρια του Μεσσηνιακού Γωγώ Σουρή, προσπάθησε να παρατάξει μια ανταγωνιστική ομάδα και να διεκδικήσει τη νίκη, όμως οι Αμαζόνες, με την εμφάνιση τους, έδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται στην πρώτη θέση και διεκδικούν την άνοδο τους στη Pre League. Κατόρθωσαν να ανατρέψουν τις εις βάρος τους κατάσταση και παρότι έχασαν το πρώτο σετ, στα επόμενα ανέβασαν την απόδοση τους και με σωστές επιλογές έφτασαν στην επικράτηση.

Τα σετ: 27-25, 17-25, 14-25, 20-25.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Παναγιώτης Χανδρινός, Δημήτρης Κτενάς.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γ. Σουρή): Θώδη, Καφίρη, Κωνσταντοπούλου, Χάσκου, Ραμούνδου, Κωνσταντίνου, Μπούκουρα (λ), Κουτσουροπούλου, Μπένου, Ζερδεβά (λ), Παπασπυροπούλου, Πετροπούλου.

ΑΜΑΖΟΝΕΣ (Στ. Ατσιδαύτης): Αδάμ-Παπαδοπούλου, Χρυσομάλλη, Βαρουδάκη, Τσακούμη, Πολίτη, Καραμπάγια, Γκιαούρη (λ), Μάγγελ, Παπαδέδε, Αγραβάνη, Σούλη, Ιωσηφίδη (λ).