Σάββατο, 30 Μάρτιος 2019 12:53

ΒΟΛΕΪ ΛΥΚΕΙΩΝ: Πρωταθλητής το 3ο Καλαμάτας σε αγόρια και κορίτσια (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Με την διεξαγωγή των τελικών σε αγόρια και κορίτσια έπεσε χθες η “αυλαία” στο πρωτάθλημα βόλεϊ λυκείων Μεσσηνίας.

Το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας έκανε το... νταμπλ, επικρατώντας και στους δύο τελικούς και έτσι θα εκπροσωπήσει το Νομό μας στην πανελλήνια φάση.

Συγκεκριμένα τα αγόρια του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας επικράτησαν με 2-0 σετ (25-15, 25-15) του 4ου ΓΕΛ Καλαμάτας, ενώ τα κορίτσια του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας νίκησαν επίσης με 2-0 σετ (23-25, 12-25) το ΓΕΛ Πύλου.

Αμφότερα τα ματς φιλοξενήθηκαν στο Κλειστό της Παραλίας, που γέμισε από τους μαθητές των παραπάνω σχολείων, οι οποίοι με φωνές και συνθήματα δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα.

Κορίτσια

Πρώτα έγινε ο τελικός των κοριτσιών, με το πρώτο σετ να έχει συναρπαστική εξέλιξη. Το ΓΕΛ Πύλου προηγήθηκε με 22-13, αλλά το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας έκανε τη μεγάλη ανατροπή και επικράτησε με 23-25!

Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα επηρέασε τα κορίτσια της Πύλου και το 3ο Καλαμάτας με τη ψυχολογία στα ύψη, πήρε από την αρχή διαφορά και νίκησε εύκολα στο δεύτερο σετ με 12-25 και πανηγύρισε τον τίτλο.

ΓΕΛ ΠΥΛΟΥ: Φ. Κοντογόνη, Μέμα, Ε. Κουφόγιωργα, Κούτρη, Καλογεροπούλου, Βασιλοπούλου, Πόπορη, Σκόκου, Χρονοπούλου, Μ. Κουφόγιωργα, Κορέλλα, Ε. Κοντογόνη, Γιαννοπούλου.

3o ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αγγελοπούλου, Γαλανοπούλου, Ζαφειροπούλου, Ιωαννίδη, Μπίτσικα, Μπότη, Δημητροπούλου, Κουράκου, Μπουζέα, Παναγούλια, Καραγιάννη, Νικολιτσέα, Τζώρτζη.

Αγόρια

Στα αγόρια το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας πήρε και τα δύο σετ κόντρα στο 4ο ΓΕΛ Καλαμάτας, με 25-15 και για μία ακόμα φορά το πρωτάθλημα στη Μεσσηνία. Πλέον ετοιμάζεται για το πρώτο νοκ – άουτ παιχνίδι, όπως βέβαια και τα κορίτσια του ίδιου σχολείου, με αντιπάλους πιθανότατα από την Αρκαδία.

4ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αντ. Καμπάς, Λ. Καμπάς, Σουλεϊμέζης, Καραμήτσος, Καψαμπέλης, Πατριαρχέας, Πανταζίδης, Πλακιάς, Κρασόπουλος.

3ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Παπούλιας, Ν. Βλάσσης, Α. Κλημεντίδης, Κ. Κλημεντίδης, Μαργέλης, Μασούρας, Μελέας, Μπιρμπίλης, Χάικος, Αρ. Χανδρινός, Π. Βλάσσης, Βραχάτης, Σπ. Χανδρινός, Φράγκος.