Πέμπτη, 04 Απρίλιος 2019 15:01

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Την Κυριακή το κρίσιμο ματς του Α.Ο. Ακρίτα στην Πάτρα (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Την Κυριακή το κρίσιμο ματς του Α.Ο. Ακρίτα στην Πάτρα (φωτό)

Τη δεύτερη νίκη του μέσα σε μια εβδομάδα απέναντι στην ΕΑ Πατρών πέτυχε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Α.Ο. Ακρίτα Καλαμάτας, η οποία επικράτησε στο τάι μπρέικ στο ματς που έγινε την Κυριακή στο Κλειστό της Παραλίας.

Πλέον το σκορ της ημιτελικής σειράς είναι στο 2-2 και στο ματς της Κυριακής θα κριθεί ποιος θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα (επικράτησε στο τάι μπρέικ εκτός έδρας της Α.Ε.Π. Ολυμπιάς και έκανε το 3-1) στο μεγάλο τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή του Η' ομίλου της Β' Εθνικής γυναικών.

Στο ματς της Κυριακής ο Ακρίτας ξεκίνησε καλά και πήρε εύκολα το πρώτο σετ. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενες αντέδρασαν και πήραν τα δύο επόμενα σετ, όμως οι παίκτριες του Παναγιώτη Ντάκουρη οδήγησαν τον αγώνα στη ρώσικη ρουλέτα του τάι μπρέικ κάνοντας ακόμα μια ανατροπή.

Τα σετ 25-12. 16-25, 20-25, 25-20, 15-10.

Διαιτητές ήταν οι Χανδρινός και Τσουμελέας.

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ (Π. Ντάκουρης): Μπεσή Εβελίνα, Ορφανέα Αφροδίτη (c), Μαθιουδάκη Νίκη, Μπότη Καλλιρόη, Ιωαννίδη Χριστίνα, Χειλαδάκη Κέλλυ, Λίκα Αγγελική (λ), Καπλάνη Θεοδώρα (λ), Βαμβακούση Όλγα, Μπουζέα Ιωάννα, Πανταζοπούλου Νάνσυ, Γεωργιοπουλου Τίνα, Κακριδώνη Θεοδώρα, Βυζά Αναστασία.

Ε.Α.Π. (Μήτρόπουλος): Κάτση (c), Πέππα, Χαιρετάκη, Τσίρκα, Καραμούντζου, Τσουλέα, Α. Καρνάτσου, Ζήκου (λ), Κουκίου (λ), Χ. Οικονόμου, Σ. Οικονόμου, Γκίνη, Ε. Καρνάτσου.