Παρασκευή, 05 Απρίλιος 2019 14:10

Α2 ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Να σφραγίσει την παραμονή θέλει αύριο η Καλαμάτα ‘80

Γράφτηκε από τον

 

Μια... ανάσα από την παραμονή στην Α2 βόλεϊ ανδρών είναι η Καλαμάτα ‘80, καθώς της αρκούν δύο σετ στο αυριανό εκτός έδρας ματς με τον Φοίβο Μελισσίων για να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλό της στα πλέι – άουτ.

Η Καλαμάτα ‘80 μετά τη νίκη στο τάι – μπρέικ επί του Α.Ο. Αιγιαλέων έχει δύο βαθμούς διαφορά από την ομάδα του Αιγίου και τα πάντα εξαρτώνται από αυτή στην τελευταία αγωνιστική των πλέι -άουτ. Συγκεκριμένα οι “Λύκοι” έχουν 15 βαθμούς και ο Α.Ο. Αιγιαλέων 13, ενώ χωρίς ελπίδες παραμονής είναι η Ολυμπιάδα Πατρών (7 βαθμοί) και και ο Φοίβος Μελισσίων (5 βαθμοί).

Στην έκτη αγωνιστική ο Φοίβος θα υποδεχτεί την Καλαμάτα ‘80 και ο Α.Ο. Αιγιαλέων την Ολυμπιάδα Πατρών. Με άλλα λόγια και οι δύο ομάδες παίζουν με αδιάφορους βαθμολογικά αντιπάλους και είναι τα φαβορί για τη νίκη. Η Μεσσηνιακή ομάδα ευνοείται και στην ισοβαθμία και θα πρέπει να... αυτοκτονήσει για να χάσει την 5η θέση στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8. Να σημειωθεί ότι η 5η θέση ισοδυναμεί με απευθείας παραμονή, ενώ ο 6ος της βαθμολογίας θα δώσει αγώνα μπαράζ με τον 6ο του άλλου ομίλου.

Στην Καλαμάτα ‘80 ούτε θέλουν να σκέφτονται τέτοια σενάρια και είναι αποφασισμένοι να σφραγίσουν στα Μελίσσια την παραμονή.

Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και ο Γιάννης Λάιος θα έχει αύριο όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής και οι διαιτητές έχουν ως εξής:

Σάββατο

ΑΟ Αιγιαλέων – Ολυμπιάδα Πατρών

Γήπεδο Αιγίου

Γεράνιος, Γλωσσίδης

Φοίβος Μελισσίων – Καλαμάτα 80

Λύκειο Μελισσίων

Πρέντζας, Σταρίδας

* Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 6 μ.μ.