Πέμπτη, 11 Απρίλιος 2019 16:03

ΒΟΛΕΪ: Για πρόκριση οι παίδες της Καλαμάτας ‘80

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ: Για πρόκριση οι παίδες της Καλαμάτας ‘80

Η Καλαμάτα ‘80 εκπροσωπεί την Μεσσηνία στην τελική φάση του φάιναλ φορ παίδων βόλεϊ.

Η ΕΣΠΕΠ σε συνεργασία με το τοπικό σωματείο Α.Σ. Νεμέας, το Δήμο Νεμέας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, συνδιοργανώνουν την τελική φάση που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 14 Απριλίου στην Νεμέα.

Οι ομάδες που συμμετέχουν είναι οι Καλαμάτα ‘80, Παμβοχαϊκός, Σπαρτιατικός και Ολυμπιάδα Πατρών. Οι δύο πρώτες της βαθμολογικής κατάταξης, θα προκριθούν απευθείας στην επόμενη φάση του πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων και η 3η, θα διεκδικήσει την πρόκρισή της με ομάδα από τις Ενώσεις της Αττικής.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων για την 1η αγωνιστική ξεκίνησαν, από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο σε ουδέτερες έδρες με τις ομάδες, του Παμβοχαϊκού και της Καλαμάτας ‘80 να επικρατούν με 3-1 και 3-0 σετ, αντίστοιχα της Ολυμπιάδας Πατρών και του Σπαρτιατικού.

Η 2η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή με τους αγώνες Καλαμάτα ‘80 – Ολυμπιάδα Πατρών (Κλειστό Αρχαίας Ολυμπίας 5 μ.μ.) και Σπαρτιατικός – Παμβοχαϊκός (Κλειστό Τρίπολης, 6 μ.μ.) και η τελική φάση θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με την 3η αγωνιστική και τους αγώνες Ολυμπιάδα Πατρών – Σπαρτιατικός (3 μ.μ.) και Παμβοχαϊκός – Καλαμάτα ‘80 (5 μ.μ.) που θα γίνουν στο Κλειστό της Νεμέας.