Τρίτη, 16 Απρίλιος 2019 13:31

ΒΟΛΕΪ ΛΥΚΕΙΩΝ: Νέα πρόκριση για τα αγόρια του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΛΥΚΕΙΩΝ: Νέα πρόκριση για τα αγόρια του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας (φωτό)

 

Μια νίκη και μια ήττα, ήταν ο απολογισμός των μεσσηνιακών ομάδων στα χθεσινά νοκ – άουτ παιχνίδια για τη γ’ φάση του πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος βόλεϊ λυκείων.

Συγκεκριμένα, τα αγόρια του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας νίκησαν με 2-0 σετ το 2ο ΓΕΛ Αργους, ενώ τα κορίτσια του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας ηττήθηκαν με 2-0 σετ από το ΓΕΛ Λουτρακίου και αποκλείστηκαν. Αντίθετα τα αγόρια του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας μετρούν δύο προκρίσεις με ΓΕΛ Τροπαίων και 2ο ΓΕΛ Αργους και αν κερδίσουν αύριο εκτός έδρας την Αμαλιάδα, θα κατακτήσουν τον τίτλο στην Πελοπόννησο και θα βάλουν πλώρη για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις. Θυμίζουμε, ότι τα αγόρια και τα κορίτσια του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας κατέκτησαν τους αντίστοιχους τίτλους στη Μεσσηνία και έτσι εκπροσωπούν το νομό στην πανελλήνια φάση. Τα χθεσινά παιχνίδια έγιναν στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας.

Η ταυτότητα των αγώνων έχει ως εξής:

Αγόρια

Πρώτα έγινε το ματς των αγοριών, όπου το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 25-13, αλλά στο δεύτερο χαλάρωσε και επικράτησε με 25-22. Σημασία όμως έχει ότι προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Τα σετ: 25-13, 25-22

3ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Παπούλιας, Ν. Βλάσσης, Α. Κλημεντίδης, Κ. Κλημεντίδης, Μαργέλης, Μασούρας, Μελέας, Μπιρμπίλης, Χάικος, Α. Χανδρινός, Π. Βλάσσης, Βραχάτης, Σπ. Χανδρινός, Φράγκος.

2o ΓΕΛ ΑΡΓΟΥΣ: Φωτόπουλος, Καραγιάννης, Πίκης, Στάμος, Καχριμάνης, Χασιώτης, Κατσίρης, Ιωάννου, Μπούκουρας.

Κορίτσια

Τα κορίτσια του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας πάλεψαν, αλλά ηττήθηκαν από ένα δυνατό αντίπαλο, το ΓΕΛ Λουτρακίου με 2-0 σετ και έμειναν εκτός συνέχειας.

Οι φιλοξενούμενες πήραν από την αρχή το προβάδισμα, με την διαφορά είναι από 4 έως 8 πόντους (2-6, 2-10,10-17), στην συνέχεια οι Καλαματιανές μείωσαν στους 2 (17-19), αλλά το σετ το κατέκτησε το Λουτράκι με 19-25.

Τον ίδιο ρυθμό είχε και το δεύτερο σετ, με το 3ο ΓΕΛ να προσπαθεί να μειώσει, αλλά δεν τα κατάφερε (18-25).

Τα σετ: 19-25, 18-25

3ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αγγελοπούλου, Γαλανοπούλου, Ζαφειροπούλου, Ιωαννίδη, Μπίτσικα, Μπότη, Δημητροπούλου, Κουράκου, Μπουζέα, Παναγούλια, Καραγιάννη, Νικολιτσέα, Τζώρτζη

ΓΕΛ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Γκιώνη, Κ, Μπεκιάρη, Πετρίτση, Πατουχέα, Φάνη, Βλάσση, Λυκοπούλου, Μ. Μπεκιάρη, Παντελέων