Τετάρτη, 08 Μάιος 2019 12:04

ΒΟΛΕΪ ΛΥΚΕΙΩΝ: Ενα βήμα πριν το φάιναλ φορ το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας!

Γράφτηκε από τον

 

Με συνοπτικές διαδικασίες το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας νίκησε χθες με 2-0 σετ και το 4ο ΓΕΛ Τρικάλων σε νοκ – άουτ αναμέτρηση στο Κλειστό της Παραλίας και απέχει ένα βήμα από το να προκριθεί στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος βόλεϊ λυκείων, που θα γίνει στην Κύπρο από 13 έως 15 Μαΐου.

Τελευταίο εμπόδιο πριν το φάιναλ φορ για τους πρωταθλητές Μεσσηνίας και Πελοποννήσου, το 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου με το οποίο θα αναμετρηθούν σήμερα στη μία το μεσημέρι στο γήπεδο Σιταποθηκών στο Κερατσίνι.

Πρόκειται για τον τελικό της προημιτελικής φάσης του 2ου ομίλου για το πανελλήνιο πρωτάθλημα λυκείων 2018-19.. Ο νικητής από το εν λόγω ζευγάρι θα πάρει το εισιτήριο για την Κύπρο.

Οσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι, τα αγόρια του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας έδειξαν από το ξεκίνημα τις διαθέσεις τους και κέρδισαν εύκολα το πρώτο σετ με 25-12. Με σκορ και ψυχολογία υπέρ τους δεν είχαν κανένα πρόβλημα να επικρατήσουν και στο δεύτερο σετ με 25-15 και να προκριθούν στην επόμενη φάση. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη σε ισάριθμα νοκ – άουτ ματς για το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας, το οποίο έχει αποκλείσει κατά σειρά το ΓΕΛ Τροπαίων, το 2ο ΓΕΛ Αργους, το 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας και το 4ο ΓΕΛ Τρικάλων.

3ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Παπούλιας, Ν. Βλάσσης, Ανδρ. Κλημεντιδης, Κ. Κλημεντίδης, Μαργέλης, Μασούρας, Μελέας, Μπιρμπίλης, Χάικος, Αρ. Χανδρινός, Π. Βλάσσης, Βραχάτης, Σπ. Χανδρινός, Φράγκος.

ΓΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Τζέλης, Ψαρρής, Δήμου, Σπάχος, Κελεπούρης, Πάχος, Πέτσιας, Μαραβάς, Ευαγγελακόπουλος.