Πέμπτη, 09 Μάιος 2019 11:55

ΒΟΛΕΪ ΛΥΚΕΙΩΝ: Ηττα – αποκλεισμός για τα αγόρια του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας, 2-0 σετ από το 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου

Γράφτηκε από τον

 

Μετά από τέσσερις νίκες σε ισάριθμα νοκ – άουτ ματς το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας γνώρισε χθες την ήττα με 2-0 σετ από το 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου και αποκλείστηκε από την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος βόλεϊ λυκείων.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας και Πελοποννήσου έχασαν στο τελευταίο ματς πριν από το φάιναλ φορ, που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στην Κύπρο. Το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας ξεκίνησε καλά στον τελικό της προημιτελικής φάσης του 2ου ομίλου, που φιλοξενήθηκε στο Κερατσίνι, καθώς προηγήθηκε με 7-2. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη.

Το Ηράκλειο αντέδρασε και το ματς έγινε ντέρμπι, με το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας να χάνει δύο κρίσιμα σερβίς στο φινάλε και το παιχνίδι με 23-25. Στο δεύτερο σετ οι Κρητικοί έχοντας και τη ψυχολογία τους υπέρ τους ξεκίνησαν πιο δυνατά και πήραν προβάδισμα. Το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας προσπάθησε να πλησιάσει, μειώνοντας στους 3 ή 4 πόντους, αλλά το Ηράκλειο έμεινε μέχρι το τέλος σε θέση οδηγού και με το 25-19, πανηγύρισε τις πρόκρισης στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του σχολικού πρωταθλήματος.

3ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Παπούλιας, Ν. Βλάσσης, Ανδρ. Κλημεντιδης, Κ. Κλημεντίδης, Μαργέλης, Μασούρας, Μελέας, Μπιρμπίλης, Χάικος, Αρ. Χανδρινός, Π. Βλάσσης, Βραχάτης, Σπ. Χανδρινός, Φράγκος.