Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 17:12

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στον Απόλλωνα Καλαμάτας Μουρατίδη και Κορακιανίτη (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στον Απόλλωνα Καλαμάτας Μουρατίδη και Κορακιανίτη (φωτό)

Μετά τις ανανεώσεις, ήρθαν και οι πρώτες μεταγραφές για τον Απόλλωνα Καλαμάτας, ο οποίος εντυπωσίασε στο περσινό πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ γυναικών παίρνοντας, αν και νεοφώτιστος, τη 2η θέση.

Η καλαματιανή ομάδα έδωσε τα χέρια με τις Δανάη Μουρατίδη και Ελισάβετ Κορακιανίτη, δύο αθλήτριες που αναμένεται να ενισχύσουν αισθητά τον Απόλλωνα στο νέο πρωτάθλημα.

Η Μουρατίδη έχει μάλιστα σημαντικές παραστάσεις και διακρίσεις με μεγαλύτερες την κατάκτηση του νταμπλ με τον Ολυμπιακό το το 2013.

Ο Απόλλωνας με ανακοίνωση του καλωσορίζει τα δύο θερινά μεταγραφικά αποκτήματα στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Αναλυτικά η ανακοίνωση για τις δύο παραπάνω μεταγραφές αναφέρει: 

"Καλωσορίζουμε στην πόλη μας και την ομάδα μας τις Δανάη Μουρατίδη και Ελισσάβετ Κορακιανίτη.

Η Δανάη είναι 24 ετών αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου και έχει παίξει σe Ολυμπιακό,Πανιώνιο Ζαον,και Αστέρα Αγίου Δημητρίου. Εχει σημαντικές διακρίσεις με μεγαλύτερη την κατάκτηση πρωταθλήματος και κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Πειραιώς το 2013.

Επίσης έχει πάρει το βραβείο καλύτερης πασαδόρου με την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς στο φάιναλ φορ νεανίδων. Η Ελισσάβετ είναι 22 ετών αγωνίζεται στη θέση της ακραίας -διαγωνίου και προέρχεται από τα σπλάχνα του ΟΦΑ Απολλωνίου.

Ευχαριστούμε  τις διοικήσεις των ομάδων Γ.Σ Αστέρα Αγίου Δημητρίου και ΟΦ Απολλωνιου για την άριστη συνεργασία. Ευχόμαστε και στις δύο να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά και να ευοδωθούν οι ατομικοί και ομαδικοί στόχοι !!!!”.