Δευτέρα, 01 Ιούλιος 2019 11:39

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Με Χρήστο Δημητρακόπουλο στο πάγκο την ερχόμενη σεζόν

Γράφτηκε από τον

 

Ο Χρήστος Δημητρακόπουλος είναι εδώ και λίγες ημέρες ο νέος προπονητής του Α.Ο. Ακρίτα Καλαμάτας.

Ο έμπειρος προπονητής μετά από συνάντηση που είχε με τους παράγοντες της Καλαματιανή ομάδας συμφώνησαν να συνεργαστούν και έτσι τη νέα αγωνιστική περίοδο θα έχει την τεχνική καθοδήγηση του γυναικείου τμήματος.

Μάλιστα η διοίκηση εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: “Η διοίκηση του Α.Ο. Ακρίτα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι την τεχνική ηγεσία της ομάδος γυναικών αναλαμβάνει ο έμπειρος και καταξιωμένος παίκτης και προπονητής κ. Δημητρακόπουλος Χρήστος.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και του ευχόμαστε επιτυχίες στο έργο του”.

Η φιλοσοφία της ομάδας δεν αλλάζει και όπως συνέβη τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τη νέα αγωνιστική περίοδο, το βάρος θα δοθεί στην προώθηση και αξιοποίηση των νεαρών αθλητριών που προέρχονται από τα αναπτυξιακά τμήματα. Μάλιστα τη νέα περίοδο η αποστολή της ομάδας θα είναι πιο δύσκολη για δύο λόγους. Ο ένας έχει να κάνει με το γεγονός ότι στο έμψυχο δυναμικό της δεν θα βρίσκονται έμπειρες αθλήτριες, Αυτό γιατί κάποιες ήταν στην ομάδα με τη μορφή δανεισμού, ενώ κάποιες άλλες είχαν συμφωνία για έναν χρόνο. Ο άλλος είναι ότι στον όμιλο που θα αγωνιστεί ο Ακρίτας στο νέο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής θα υπάρχουν περισσότερες ομάδες, καθώς από τις 8 που ήταν πέρσι, φέτος θα είναι 10.

Για την ώρα παρελθόν από τον Α.Ο. Ακρίτα αποτελούν η μέχρι πρότινος αρχηγός της Αφροδίτη Ορφανέα η οποία πήγε στην Αρτεμις, που αγωνίζεται δύο κατηγορίες παραπάνω, στην Pre League, η Νίκη Μαθιουδάκη, που αποχωρεί μετά από τρία χρόνια, η Εβελίνα Μπεσή και Κέλλυ Χειλαδάκη, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η συνεργασία που είχαν με την ομάδα για έναν χρόνο, όπως και με την Αγγελική Λίκα, που είχε έρθει με υποσχετική για έναν χρόνο από τον Πειραϊκό.

Τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Α.Ο. Ακρίτας θα έχει για αντιπάλους τους, τις ομάδες Απόλλων Πατρών, ΕΑΠ, Ολυμπιάδα, Ερυθρό Αστέρα, Ομόνοια Ναυπάκτου, Ολυμπιονίκη Αρχαίας Ολυμπίας, Σπαρτιατικό, Οίαξ Ναυπλίου και Ποσειδών Λουτρακίου.

Το τουρνουά στη Ναύπακτο

Σε ότι αφορά τη συμμετοχή της ομάδας Κορασίδων στο διεθνές τουρνουά βόλεϊ, που έγινε το τριήμερο Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή στη Ναύπακτο, ο Ακρίτας κέρδισε στον προημιτελικό με 3-0 σετ την Ευριάλη Γλυφάδας, αλλά γνώρισε την ήττα στον ημιτελικό από τον Τελαμώνα Σαλαμίνας. Χθες έδινε αγώνα για τις θέσεις 3-4 με ομάδα από τη Βοσνία.

Την αποστολή συνοδεύουν στη Ναύπακτο, η προπονήτρια Νάνσυ Πανταζοπούλου και ο παράγοντας Γιώργος Καπλάνης.

Η ομάδα Κορασίδων του Ακρίτα θα συμμετάσχει και σε άλλο διεθνές τουρνουά την άλλη εβδομάδα, που θα διεξαχθεί στην Κατάνια.