Παρασκευή, 05 Ιούλιος 2019 13:03

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Προπονητής ο Ντάκουρης, με συνεργάτη τον Μάνα

Γράφτηκε από τον

 

Με τον Παναγιώτη Ντάκουρη στον πάγκο της θα πορευτεί η Καλαμάτα ‘80, στο νέο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ Ανδρών.

Ο νέος προπονητής των “Λύκων” επιστρέφει στην ομάδα μετά την περίοδο 2013-2014 και θα έχει για συνεργάτη του τον Στέφανο Μάνα, ο οποίος επίσης επιστρέφει μετά από έναν χρόνο, αλλά αυτή τη φορά, όχι ως παίκτης.

Ηδη ο Παναγιώτης Ντάκουρης σε συνεργασία με τη διοίκηση έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό της ομάδα για τη προσεχή αγωνιστική περίοδο. Αυτό το διάστημα έχουν προχωρήσει σε επαφές με όλους τους παίκτες που ήταν την χρονιά που πέρασε στην ομάδα για να ξεκαθαρίσουν ποιοι θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους και ποιοι θα αποχωρήσουν και μέσα στην άλλη εβδομάδα, αναμένεται να έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο επαφών τους και να περάσουν στο κομμάτι της ενίσχυσης από το μεταγραφικό παζάρι. Για την ώρα έχει οριστικοποιηθεί η ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Κατσιαφλάκα (ακραίος, διαγώνιος).

Τη Δευτέρα 5 Αυγούστου θα ξεκινήσει η Καλαμάτα ‘80 την προετοιμασία της - αν ισχύσει ότι στο α’ όμιλο θα συμμετάσχουν 13 ομάδες - για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Στο νέο πρωτάθλημα της Α2 θα συμμετάσχει στον Α’ όμιλο, μαζί με άλλες 12 ομάδες, ενώ δύο ομάδες ο Εθνικός Πειραιά, που αρχικά είχε δηλώσει συμμετοχή και ο Απόλλων Σμύρνης δεν θα πάρουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα. Αντίθετα, θα αγωνιστούν κανονικά η Ροδίων Αθλησις και ο Ηρακλής Χαλκίδας, παρότι αρχικά είχαν δηλώσει συμμετοχή.

Πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου

Σύμφωνα με το άρθρο 2, παράγραφος γ’ της ειδικής προκήρυξης το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας Ανδρών θα αρχίσει στις 5 Οκτωβρίου 2019 ο Α’ Ομιλος και θα τελειώσει στις 12 Απριλίου 2020.

Οι ομάδες που απαρτίζουν τον Α’ όμιλο είναι Α.Ο. Αιγιαλέων, Απόλλων Πατρών, Α.Ε. Αρμενίων, Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας, Γ.Ε. Ηρακλείου, Ηρακλής Χαλκίδας, Καλαμάτα ’80, Α.Σ. Κέρκης, Μίλωνας, Νέοι Βύρωνα, Πανερυθραϊκός, Πανιώνιος, Ροδίων Αθλησις.