Παρασκευή, 28 Φεβρουάριος 2014 17:18

Οριστικά στην Πύλο το φάιναλ φορ του κυπέλλου βόλεϊ των γυναικών - την τετάρτη οι κληρώσεις για άνδρες και γυναίκες

Γράφτηκε από τον

Οπως είχαμε προαναγγείλει τις προηγούμενες μέρες, το φάιναλ φορ του κυπέλλου βόλεϊ των γυναικών θα γίνει στην Μεσσηνία και συγκεκριμένα στην Πύλο.
Σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα η ανάθεση της διοργάνωσης στην Πύλο η οποία θα διεξαχθεί στις 29-30 Μαρτίου στο κλειστό της πόλης.


Η Μεσσηνία λοιπόν μετά το Κύπελλο ανδρών που θα γίνει στην Καλαμάτα στις 15-16 Μαρτίου, πήρε και την διοργάνωση των γυναικών.

Την Τετάρτη οι κληρώσεις
για άνδρες και γυναίκες

Την Τετάρτη 5 Μαρτίου και ώρα 11.00, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΟΠΕ ευρεία σύσκεψη στην οποία θα παραβρεθούν εκτός από την Ομοσπονδία, εκπρόσωποι των τεσσάρων φιναλίστ στη διοργάνωση των ανδρών (ΑΕΚ, ΑΟ Κηφισιάς, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ), της ΓΓΑ, της ΔΕΑΒ, της ΕΛ.ΑΣ, της ΕΣΑΠ, και των συνδιοργανωτών, όπου θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή των αγώνων.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ημιτελικών αγώνων του Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών.
Στις 12.00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών (έχουν προκριθεί οι Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Παναθηναϊκός, Πανναξιακός, Ολυμπιακός), ενώ αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η αντίστοιχη σύσκεψη που θα αφορά τους αγώνες στην Πύλο.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ