Δευτέρα, 05 Αύγουστος 2019 18:35

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Θα παρουσιαστεί ανανεωμένος τη νέα σεζόν

Γράφτηκε από τον

 

Ανανεωμένος σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές θα παρουσιαστεί ο Μεσσηνιακός στο νέο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής γυναικών.

Μπορεί η διοίκηση της ομάδας να μην έχει προχωρήσει σε ανακοινώσεις σχετικά με τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού στο οποίο θα στηριχθεί η Γωγώ Σουρή τη νέα χρονιά, αλλά σίγουρα δεν θα είναι το ίδιο με τη χρονιά που πέρασε. Εχουν γίνει κάποιες αλλαγές, αλλά η ομάδα θα πορευτεί με αρκετές από το υπάρχον δυναμικό, καθώς μέχρι στιγμής έχουν αποχωρήσει οι Γλυκερία Κωνσταντίνου, Κατερίνα Φωτεινάκη, Βασιλίνα Πετροπούλου.

Εντός των ημερών αναμένεται η διοίκηση να ενημερώσει με ανακοίνωση της σχετικά με το πως θα έχει διαμορφωθεί το έμψυχο δυναμικό της ομάδες, μετά τις ανανεώσεις, τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις αθλητριών.

Στον πάγκο θα παραμείνει για 7η σερί σεζόν η Γωγώ Σουρή, η οποία θα στηριχθεί στα περισσότερα κορίτσια από το υπάρχον υλικό, καθώς και στις αθλήτριες που έχουν αποκτηθεί στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Από το Μεσσηνιακό έχουν αποχωρήσει οι Γλυκερία Κωνσταντίνου, Κατερίνα Φωτεινάκη και Βασιλίνα Πετροπούλου.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει το διάστημα 20 με 26 Αυγούστου, αλλά για την ώρα δεν έχει οριστικοποιηθεί η ακριβής ημερομηνίας έναρξης.

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος μίλησε στο “Notosport” η προπονήτρια του Μεσσηνιακού

“Είναι θετικό ότι ξεκινάμε εντός έδρας τις υποχρεώσεις μας στο νέο πρωτάθλημα”, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: “Θα αντιμετωπίσουμε μια νεοφώτιστη ομάδα για την οποία δεν γνωρίζουμε κάτι και αυτό είναι κακό. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι η Αργυρόπουλη έχει έμπειρη προπονήτρια. Ως γενικό σχόλιο έχω να πω ότι η κλήρωση δεν είναι ούτε καλή ούτε κακή, αδιάφορη θα έλεγα. Εμείς θα είμαστε μια καινούργια ομάδα γιατί έχουμε κάνει ανανέωση και θέλουμε χρόνο για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Εδώ να σημειώσω ότι όλα τα χρόνια δεν ξεκινάμε καλά. Αυτό γιατί είμαστε μια επαρχιακή ομάδα, που θέλει το χρόνο της και αργούμε να μπούμε στο ρυθμό του πρωταθλήματος. Θα δούμε ένα κατώτερο πρωτάθλημα, το οποίο θα είναι ένα κλικ πιο κάτω όπως συμβαίνει τα τελευταία χρονιά. Λόγω της δημιουργίας της Pre League, αποδυναμώνεται σιγά σιγά η Α2. Θεωρώ ότι φέτος θα είναι χειρότερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Κάθε παιχνίδι θα είναι ντέρμπι, γιατί όλες οι ομάδες φαίνεται να είναι της ίδιας δυναμικότητας. Ολες θα είναι στο ίδιο επίπεδο και εκεί μόνο θα είναι πιο καλό.

Σε ερώτηση μας τη να περιμένουμε από το Μεσσηνιακό τη νέα σεζόν, η Γωγώ Σουρή απάντησε: “Σε σχέση με πέρσι θα πάμε πιο συντηρητικά, σε αυτό παίζει ρόλο και το χαμηλό μπάτζετ. Δεν έχουμε κάνει σπουδαίες μεταγραφές, προχωρήσαμε σε ανανέωση και πρώτος στόχος είναι η παραμονή. Δεν είναι αυτοσκοπός η άνοδος, αλλά όλα θα κριθούν στην πορεία του πρωταθλήματος”.

Κλείνοντας η κ. Σουρή αναφέρθηκε και στο πρόσφατο καμπ, που πραγματοποίησε σε συνεργασία με το Μεσσηνιακό. “Θετικά ήταν τα πράγματα στο καμπ, είχε επιτυχία και θα συνεχίσουμε να το πραγματοποιούμε κάθε χρόνο. Θεωρώ ότι από το φετινό καμπ ήταν καλή φουρνιά των αθλητριών που το παρακολούθησαν. Αν συνεχίσουν να δουλεύουν πιστεύω ότι έχουν τις δυνατότητες να προχωρήσουν στο βόλεϊ αρκετά από αυτά τα παιδιά”.