Κυριακή, 02 Μάρτιος 2014 19:19

ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Την Τρίτη θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του φάιναλ φορ της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Την Τρίτη θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του φάιναλ φορ της Καλαμάτας

Οι προεγγραφές για τα εισιτήρια του F4 του κυπέλλου Ελλάδας στο βολεί που θα γίνει στις 1 5-16 Μαρτίου στο Κλειστό της Καλαμάτας, ξεκίνησαν το Σάββατο στο Δημοτικό Κλειστό της Παραλίας και στο Γήπεδο της Τέντας. Την Τρίτη θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια της σημαντικής αυτής διοργάνωσης, στην οποία θα συμμετέχουν οι ΑΕΚ, ΑΟ Κηφισιάς, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.
Τα εισιτήρια θα πωλούνται στο Πνευματικό Κέντρο από τις 10 το πρωί έως τις 1 μ.μ. και από τις 6 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.


Οι διοργανωτές με ανακοίνωση τους ξεκαθαρίζουν ότι ο τρόπος διάθεσης θα είναι τέτοιος που θα διασφαλίζει ότι η διοργάνωση θα παραμείνει γιορτή. Το εισιτήριο θα είναι ένα για τους ημιτελικούς και τον τελικό.
Το κόστος των εισιτηρίων είναι 20 ευρώ για κάθε εισιτήριο με το οποίο ο κάτοχος μπορεί να παρακολουθήσει και τους τρεις αγώνες.
Επειδή οι αγώνες έχουν χαρακτηριστεί ειδικής διαχείρισης τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά και ο κάτοχος για να τα παραλάβει θα πρέπει να δηλώσει εκτός από το όνομα του και τον αριθμό Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας. Επίσης η είσοδος στο γήπεδο τις ημέρες των αγώνων θα επιτρέπεται μόνο για τα άτομα τα οποία έχουν ονομαστικό εισιτήριο, την αστυνομική τους ταυτότητα και τα στοιχεία του εισιτηρίου και της ταυτότητας ταυτίζονται με τα στοιχεία που θα έχουν δοθεί κατά την στιγμή αγοράς του εισιτηρίου.
Λόγο του ειδικού χαρακτήρα των αγώνων οποιεσδήποτε κάρτες ελευθέρας εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους στου συγκεκριμένους αγώνες δεν θα ισχύσουν.

Στην Πύλο το F4 των γυναικών,
την Τετάρτη οι κληρώσεις

Nα θυμίσουμε επίσης ότι το φάιναλ φορ του κυπέλλου βόλεϊ των γυναικών θα γίνει στην Μεσσηνία και συγκεκριμένα στην Πύλο στις 29-30 Μαρτίου στο κλειστό της πόλης.
Την Τετάρτη 5 Μαρτίου και ώρα 11.00, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΟΠΕ ευρεία σύσκεψη στην οποία θα παραβρεθούν εκτός από την Ομοσπονδία, εκπρόσωποι των τεσσάρων φιναλίστ στη διοργάνωση των ανδρών (ΑΕΚ, ΑΟ Κηφισιάς, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ), της ΓΓΑ, της ΔΕΑΒ, της ΕΛ.ΑΣ, της ΕΣΑΠ, και των συνδιοργανωτών, όπου θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή των αγώνων.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ημιτελικών αγώνων του Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών.
Στις 12.00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών (έχουν προκριθεί οι Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Παναθηναϊκός, Πανναξιακός, Ολυμπιακός), ενώ αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η αντίστοιχη σύσκεψη που θα αφορά τους αγώνες στην Πύλο.