Σάββατο, 17 Αύγουστος 2019 17:37

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Το νέο ρόστερ του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον

Ετοιμο κατά 95% είναι το ρόστερ της ομάδας βόλεϊ του Μεσσηνιακού ενόψει της συμμετοχής της για μία ακόμα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών.

Η καλαματιανή ομάδα ανακοίνωσε τις προηγούμενες μέρες 13 μεταγραφές και χθες γνωστοποίησε ποιες ανανέωσαν τη συνεργασία τους, αλλά και ποιες αποδεσμεύτηκαν. 

Στην τεχνική ηγεσία παραμένει για 7η συνεχή περίοδο η Γωγώ Σουρή με τους συνεργάτες της Τάκη Θεοδωρόπουλο, Χρήστο Δροσινό και Νίκο Ζεργιώτη.
Θυμίζουμε ότι ο Μεσσηνιακός απέκτησε τις: Στεφανία Αναγνώστου από τον Α.Ο. Μαρκόπουλου, Γαρυφαλλιά Αραπάκη από το ΝΟ Καλαμάτας, Ναταλία Βακάλογλου από τον Γ.Σ. Πετρούπολης, Αγγελική Γρίβα από τον Γ.Σ. Αργους, Ιουλία Ζερδεβά από την Παναχαϊκή Γ.Ε. Αθηνά Ζερίτη από τον Α.Ο. Ακρίτα Καλαμάτας, Δανάη Κουτσοβίτη από τον Σπαρτιατικό Γ.Σ., Νίκη Μαθιουδάκη από τον Κύδωνα Χανίων, Βασιλική Μαραγκούλια από τον Α.Ο. Καλαμάτα ‘80, Εβελίνα Μπεσή από τον Α.Ο. Ακρίτα Καλαμάτας, Δώρα Μπούκουρα από τον ΑΣΠ Κόρινθος, Αθηνά Σωτηρίου από την Παναχαϊκή Γ.Ε. και Κέλλυ Χειλαδάκη από τον Α.Ο. Ακρίτας Καλαμάτας.
Από εκεί και πέρα τα “πράσινα” θα συνεχίζουν να φορούν και τη νέα αγωνιστική περίοδο, οι παρακάτω αθλήτριες:
“Κουτσουροπούλου Μιράντα, η οποία είναι η παλαιότερη αθλήτρια με δελτίο στον Μεσσηνιακό και, εκτός από μία περίοδο που μετακινήθηκε σε ομάδα της πόλης μας, στηρίζει τις δραστηριότητες των ομάδων μας συνεχώς από το 2012. Είναι καλαματιανή και φοιτήτρια. Αγωνίζεται ως κεντρική. Κωνσταντοπούλου Μαρία, η οποία είναι η δεύτερη παλαιότερη αθλήτρια και στηρίζει τον Μεσσηνιακό συνεχώς από το 2014. Είναι εργαζόμενη και μητέρα δύο παιδιών. Αγωνίζεται ως κεντρική.
Μαλαπάνη Κωνσταντίνα είναι στον Μεσσηνιακό από το 2016. Είναι αθλήτρια από τις ακαδημίες μας και μαθήτρια της 3ης Λυκείου, παράλληλα σπουδαίο ταλέντο στην κλασική κιθάρα. Αγωνίζεται ως διαγώνια και ακραία.
Μπένου Βαρβάρα είναι στον Μεσσηνιακό από το 2015 και ξεκίνησε από τις ακαδημίες μας. Θα φοιτήσει στην 2α Λυκείου. Αγωνίζεται ως ακραία και διαγώνια.
Ραμούνδου Νατάσα, ήρθε στον Μεσσηνιακό το 2014 μαζί με την Μαρία Κωνσταντοπούλου. Είναι εργαζόμενη και μητέρα δύο παιδιών. Αγωνίζεται ως κεντρική”.
Ο Μεσσηνιακός αναφέρει ακόμα ότι η Ιουλία Ζερδεβά, που αγωνίζεται ως λίμπερο, συνεχίζει ως δανεική από την Παναχαϊκή, μιας και σπουδάζει στην Καλαμάτα, ενώ η Δώρα Μπούκουρα την οποία επίσης αναφέραμε στο ξεκίνημα ως μεταγραφικό απόκτημα, αποκτήθηκε ως ελεύθερης από τον ΑΣΠ Κόρινθος. Η Μπούκουρα αγωνίζεται επίσης ως λίμπερο.
Οσον αφορά τις Αθηνά Ζερίτη (κεντρική), Εβελίνα Μπεσή (πασαδόρος) και Κέλλυ Χειλαδάκη (ακραία) επέστρεψαν στο Μεσσηνιακό ύστερα από μονοετή μεταγραφή στον ΑΟ Ακρίτα. Τέλος από το περσινό ρόστερ αποχώρησαν οι: Μαρία Χάσκου (ελεύθερη βάση μονοετούς συνεργασίας), Καράμπελα Χρύσα (φοιτήτρια στην Αθήνα), Μπαξιβανάκη Σοφιτίνα (φοιτήτρια στην Αθήνα), Πετροπούλου Βασιλίνα, με αποδέσμευση έπειτα από συμφωνία με τους κηδεμόνες τους. Και με αποδέσμευση οι: Καφίρη Μαργαρίτα, Κωνσταντίνοu Γλυκερία, Φωτεινάκη Κατερίνα. Από εκεί και πέρα, επέστρεψαν στις ομάδες τους μετά από ετήσια υποσχετική: Θώδη Ελένη, Θώδη Μαρία, Παπασπυροπούλου Κατερίνα. Και τέλος από το Μεσσηνιακό έφυγαν με μεταγραφή οι: Αντωνοπούλου Φωτεινή (με υποσχετική στον Ολυμπιονίκη Αρχ. Ολυμπίας), Σαμπάτη Ιφιγένεια (στον ΑΟΦ Πορφύρα στην Volleyleague Γυναικών), Σκλήρη Σπυριδούλα (στον ΑΟ Ποσειδώνα Λουτρακίου στην Β΄ Εθνική) και αποδεσμεύτηκαν, κατόπιν αιτήματος των κηδεμόνων τους, οι παγκορασίδες Δαλκαφούκη Διονυσία, Κοντογιάννη Λυδία, Μαμανέα Νεφέλη.