Τρίτη, 27 Αύγουστος 2019 13:51

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ξεκίνησε προετοιμασία ο ανανεωμένος Μεσσηνιακός (βίντεο-φωτό)

Γράφτηκε από τον

Με αρκετά νέα πρόσωπα και με όνειρα για μια ακόμη καλή πορεία στην Α2 εθνική ξεκίνησε χθες την προετοιμασία της η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μεσσηνιακού.

Η πρώτη συνάντηση των “πράσινων” έγινε στο γήπεδο του Μεσσηνιακού όπου έδωσαν το παρών οι παλιές και νέες παίκτριες, όπως και η Γωγώ Σουρή που θα είναι η προπονήτρια της ομάδας για μια ακόμη αγωνιστική περίοδο.

Ο υπεύθυνος παράγοντας του τμήματος βόλεϊ του Μεσσηνιακού Χρήστος Ζερίτης έκανε λόγο για ένα μείγμα νεαρών και έμπειρων αθλητριών που επιλέχθηκαν από την Γωγώ Σουρή λόγω της αθλητικής ικανότητας αλλά και του χαρακτήρα τους. Σημείωσε πως ο Μεσσηνιακός στο μέλλον θα βασίζεται σε ντόπιες αθλήτριες αλλά και σε κορίτσια από τις γύρω περιοχές που θα επιλέξουν να αγωνιστούν στον ιστορικό σύλλογο που μετρά 131 χρόνια ζωής. “Θέλουμε πειθαρχία, διάθεση και ωριμότητα”, τόνισε ο Χρήστος Ζερίτης που παράλληλα φρόντισε να ενημερώσει τις παίκτριες του Μεσσηνιακού για την ιστορία του συλλόγου στον οποίο θα αγωνιστούν.

Ο αντιπρόεδρος του Μεσσηνιακού Σταύρος Χριστόπουλος τόνισε στις αθλήτριες πως η διοίκηση θα είναι δίπλα τους και τους ευχήθηκε να έχουν ακόμη καλύτερη πορεία από την περσινή.

Η Γωγώ Σουρή από την πλευρά της τόνισε πως δεν μπορεί να μιλήσει από τώρα για ξεκάθαρο στόχο όσον αφορά την φετινή σεζόν. Σε πρώτη φάση έκανε λόγο για μια γρήγορη παραμονή που θα διώξει το άγχος αλλά και για την βελτίωση που θα πρέπει να έχει η ομάδα κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Τόνισε πως ο χαρακτήρας των αθλητριών ήταν το πρώτο στοιχείο που αξιολογήθηκε για την επιλογή τους και δεν έκρυψε την πίστη της στις δυνατότητες της ομάδας.

Στην προετοιμασία του Μεσσηνιακού θα συμμετέχουν οι παίκτριες Αναγνώστου Στεφανία, Αραπάκη Γαρυφαλιά, Βκάλογλου Ναταλία, Γρίβα Αγγελική, Ζερδεβά Ιουλία, Ζερίτη Αθηνά, Κουτσοβίτη Δανάη, Κουτσουροπούλου Μιράντα, Κωνσταντοπούλου Μαρία, Μαθιουδάκη Νίκη, Μαλαπάνη Κωνσταντίνα, Μπένου Βαρβάρα, Μπεσή Εβελίνα, Μπούκουρα Δώρα, Ραμούνδου Νατάσα, Σωτηρίου Αθηνά και Χειλαδάκη Κέλλυ. Την προπονητική ομάδα γυναικών και αναπτυξιακών τμημάτων αποτελούν οι Γωγώ Σουρή, Τάκης Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Χρονόπουλος, Αντώνης Κάτσος, Παναγιώτης Μητρόπουλος και Μαρία Χρονοπούλου.

Έφορος είναι ο Χρήστος Δροσινός, φροντιστής ο Νίκος Ζεργιώτης και μασέρ ο Γιώργος Γεωργούλης. Στην χθεσινή παρουσίαση παρευρέθηκαν και αρκετές αθλήτριες των αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου.

* Ο αγιασμός όλων των τμημάτων του Μεσσηνιακού θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.