Πέμπτη, 05 Σεπτέμβριος 2019 14:12

Οι προπονητές στα τμήματα βόλεϊ του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον

 

Τους προπονητές στις αναπτυξιακές ομάδες βόλεϊ ανακοίνωσε χθες ο Μεσσηνιακός, καθώς επίσης και τα αντίστοιχα πρωταθλήματα στα οποία θα λάβει μέρος.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Από τον Μεσσηνιακό Γ.Σ.1888 ανακοινώνεται πως στα πλαίσια της ιδιαίτερης σημασίας που δίνουμε στην ανάπτυξη των ακαδημιών και των αναπτυξιακών ομάδων, αποφασίστηκαν τα εξής :Ως προπονητές στις ακαδημίες θα συνεχιστεί η συνεργασία με τους επιτυχημένους: Χρονοπούλου Μαρία με παιδιά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού.

Μητρόπουλος Παναγιώτης με παιδιά των μεγάλων τάξεων του Δημοτικού.

Κάτσος Αντώνης με παιδιά έκτης Δημοτικού και Γυμνασίου.

Την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 θα αγωνιστούν οι εξής ομάδες μας στα αντίστοιχα πρωταθλήματα :Ομάδα Νεανίδων, ομάδα Κορασίδων, ομάδα Παγκορασίδων 1 και ομάδα Παγκορασίδων 2.

Τις ομάδες θα διαχειριστούν οι προπονητές Γωγώ Σουρή και Παναγιώτης Μητρόπουλος. Αναλυτικότερα:

Η ομάδα Νεανίδων (Κ20), στην οποία έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλήτριες που γεννήθηκαν από 1/1/2001 και μετά, θα αγωνιστεί στον Γ΄ όμιλο με τις ομάδες: Α.Ο. Ακρίτας, Σπαρτιατικός Γ.Σ., Ν.Ο.Κ. Ποσειδών, Γ.Σ. Μεσσηνίας και Απόλλωνας Καλαμάτας.

Η ομάδα Κορασίδων (Κ18), στην οποία έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλήτριες που γεννήθηκαν από 1/1/2003 και μετά, θα αγωνιστεί σε έναν εκ των Ζ΄ ή Η΄ όμιλο κατόπιν κληρώσεως.

Η ομάδα Παγκορασίδων1 (Κ16), στην οποίαν έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλήτριες που γεννήθηκαν από 1/1/2005 και μετά, θα αγωνιστεί στον Ζ΄ όμιλο με τις ομάδες : Ν.Ο.Κ Ποσειδών Καλαμάτας (1), Σπαρτιατικός Γ.Σ. (1), Ν.Ο. Πύλου (1), Γ.Α.Ε.Τ. Δίων Κυπαρισσίας, Α.Σ. Τριφυλίας, ομάδα Καλαμάτας.

Η ομάδα Παγκορασίδων 2 (Κ16), στην οποίαν έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλήτριες που γεννήθηκαν από 1/1/2006 και μετά, θα αγωνιστεί στον Η΄ όμιλο με τις ομάδες :Ν.Ο Κ. Ποσειδών Καλαμάτας (2), Σπαρτιατικός Γ.Σ., Ν.Ο. Πύλου (2) και τρεις ομάδες της Καλαμάτας. Τις ομάδες του Μεσσηνιακού Γ.Σ.1888 απαρτίζουν 53 συνολικά αθλήτριες που έχουν δελτίο και μπορούν να αγωνιστούν.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ