Πέμπτη, 05 Σεπτέμβριος 2019 14:12

Οι προπονητές στα τμήματα βόλεϊ του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον
Οι προπονητές στα τμήματα βόλεϊ του Μεσσηνιακού

 

Τους προπονητές στις αναπτυξιακές ομάδες βόλεϊ ανακοίνωσε χθες ο Μεσσηνιακός, καθώς επίσης και τα αντίστοιχα πρωταθλήματα στα οποία θα λάβει μέρος.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Από τον Μεσσηνιακό Γ.Σ.1888 ανακοινώνεται πως στα πλαίσια της ιδιαίτερης σημασίας που δίνουμε στην ανάπτυξη των ακαδημιών και των αναπτυξιακών ομάδων, αποφασίστηκαν τα εξής :Ως προπονητές στις ακαδημίες θα συνεχιστεί η συνεργασία με τους επιτυχημένους: Χρονοπούλου Μαρία με παιδιά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού.

Μητρόπουλος Παναγιώτης με παιδιά των μεγάλων τάξεων του Δημοτικού.

Κάτσος Αντώνης με παιδιά έκτης Δημοτικού και Γυμνασίου.

Την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 θα αγωνιστούν οι εξής ομάδες μας στα αντίστοιχα πρωταθλήματα :Ομάδα Νεανίδων, ομάδα Κορασίδων, ομάδα Παγκορασίδων 1 και ομάδα Παγκορασίδων 2.

Τις ομάδες θα διαχειριστούν οι προπονητές Γωγώ Σουρή και Παναγιώτης Μητρόπουλος. Αναλυτικότερα:

Η ομάδα Νεανίδων (Κ20), στην οποία έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλήτριες που γεννήθηκαν από 1/1/2001 και μετά, θα αγωνιστεί στον Γ΄ όμιλο με τις ομάδες: Α.Ο. Ακρίτας, Σπαρτιατικός Γ.Σ., Ν.Ο.Κ. Ποσειδών, Γ.Σ. Μεσσηνίας και Απόλλωνας Καλαμάτας.

Η ομάδα Κορασίδων (Κ18), στην οποία έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλήτριες που γεννήθηκαν από 1/1/2003 και μετά, θα αγωνιστεί σε έναν εκ των Ζ΄ ή Η΄ όμιλο κατόπιν κληρώσεως.

Η ομάδα Παγκορασίδων1 (Κ16), στην οποίαν έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλήτριες που γεννήθηκαν από 1/1/2005 και μετά, θα αγωνιστεί στον Ζ΄ όμιλο με τις ομάδες : Ν.Ο.Κ Ποσειδών Καλαμάτας (1), Σπαρτιατικός Γ.Σ. (1), Ν.Ο. Πύλου (1), Γ.Α.Ε.Τ. Δίων Κυπαρισσίας, Α.Σ. Τριφυλίας, ομάδα Καλαμάτας.

Η ομάδα Παγκορασίδων 2 (Κ16), στην οποίαν έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλήτριες που γεννήθηκαν από 1/1/2006 και μετά, θα αγωνιστεί στον Η΄ όμιλο με τις ομάδες :Ν.Ο Κ. Ποσειδών Καλαμάτας (2), Σπαρτιατικός Γ.Σ., Ν.Ο. Πύλου (2) και τρεις ομάδες της Καλαμάτας. Τις ομάδες του Μεσσηνιακού Γ.Σ.1888 απαρτίζουν 53 συνολικά αθλήτριες που έχουν δελτίο και μπορούν να αγωνιστούν.