Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2019 13:43

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Νικηφόρο το πρώτο φιλικό του Απόλλωνα Καλαμάτας (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Νικηφόρο το πρώτο φιλικό του Απόλλωνα Καλαμάτας (φωτό)

 

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό του Απόλλωνα Καλαμάτας στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τις επίσημες υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α2 Βόλεϊ Γυναικών.

Η Καλαματιανή ομάδα αντιμετώπισε το απόγευμα του Σαββάτου στο Κλειστό του δημοτικού σταδίου Καλαμάτας, τον Ολυμπιονίκη Αρχαίας Ολυμπίας, που φέτος ανέβηκε στην Β’ εθνική Γυναικών της ΕΣΠΕΠ, σε παιχνίδι που διεξήχθη σε 4 σετ, στα οποία και επικράτησε.

Αυτό όμως δεν ήταν το ζητούμε, αφού ήταν περισσότερο ένα τεστ για ξεμούδιασμα από το καθημερινό πρόγραμμα της προετοιμασίας, όπως σημείωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Μυτσκίδης, με δηλώσεις του στο “Notosoport”: “Ηταν το πρώτο φιλικό της ομάδας. Αυτό που φάνηκε είναι ότι θέλουμε πολύ δουλειά απολύτως φυσιολογικά όσα είδαμε, έχουμε πολύ δουλειά. Την τετάρτη δίνουμε ένα πιο δύσκολο φιλικό στην Κόρινθο με την τοπική ομάδα, που αγωνίζεται μια κατηγορία παραπάνω από εμάς, στην Pre League. Hταν ένα παιχνίδι όπως το περίμενα, ένα παιχνίδι για ξεμούδιασμα. Αυτή την περίοδο δουλεύουμε στη συνοχή. Είναι πολλές νέες αθλήτριες, που έχουμε φέτος στην ομάδα και πρέπει σιγά – σιγά να γνωριστούν μεταξύ τους, να μάθουν η μία το παιχνίδι της άλλης. Εχουμε αλλάξει παίκτριες σε δύο καίριες θέσεις, σε πασαδόρο και λίμπερο, που είναι νευραλγικές θέσεις και χρειάζεται χρόνο για να δούμε αποτελέσματα. Από σήμερα (σ.σ. Σάββατο) ξεκινήσαμε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας το οποίο περιλαμβάνει εκτός από τις προπονήσεις και φιλικά ώστε να μοντάρουμε την ομάδα και να την ετοιμάσουμε για τις επίσημες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα”.

Στο φιλικό του Σαββάτου, ο Μπάμπης Μυτσκίδης ξεκίνησε τον αγώνα με τις Μουρατίδη, Καρακύκλα, Κόλλια, Καραμούντζου, Κορακιανίτη, Δεδούση (λ), Αποστολοπούλου. Επαιξαν ακόμη οι Γάκη (λ), Πετροπούλου, Ντουσάκη, Σακελλαρίου, Τζούλου.

Τα επόμενα φιλικά

Μεθαύριο Τετάρτη, ο Απόλλωνας θα μεταβεί στην Κόρινθο για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, η οποία αγωνίζεται μία κατηγορία παραπάνω, στην Pre League. Μετά ακολουθεί το τουρνουά του Μίλωνα την Παρασκευή, όπου συμμετέχουν ακόμη ο Πανιώνιος (Pre League) και ο Γ.Σ. Πετρούπολης (Α2). Το πρώτο ματς του Απόλλωνα είναι με τον Πανιώνιο και στο άλλο παιχνίδι θα παίξουν ο Μίλωνας (Β’ εθνική) με την Πετρούπολη.