Δευτέρα, 23 Σεπτέμβριος 2019 14:01

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ξεκίνησε τα φιλικά ο Μεσσηνιακός (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Τα δύο πρώτα τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο ο Μεσσηνιακός, αντιμετωπίζοντας στο Κλειστό Γυμναστήριο του δημοτικού σταδίου Καλαμάτας, τον Σπαρτιατικό και την Ιριδα Αργους.

Στα δύο παιχνίδια δεν κρατήθηκε σκορ, αφού το ζητούμενο ήταν να ξεφύγουν οι αθλήτριες από το καθημερινό πρόγραμμα των προπονήσεων και να μπορέσει η Γωγώ Σουρή να σχηματίσει μια πρώτη εικόνα από την αγωνιστική τους κατάσταση. Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με δηλώσεις της στο “Notosport”: “Αυτά τα φιλικά ήταν τα πρώτα στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας. Ηταν πιο πολύ παιχνίδια για να ξεμουδιάσουν οι αθλήτριες από τις καθημερινές προπονήσεις. Φέτος είναι μια καινούργια ομάδα με αρκετά νέα πρόσωπα και θέλει το χρόνο της. Σίγουρα θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Ελπίζουμε και η νέα αθλήτρια που εντάχθηκε στο δυναμικό μας η Τζούλια να γίνουμε πιο δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα”.

Και στα δύο φιλικά παίχθηκαν από 4 σετ, σε αυτό του Σαββάτου με τον Σπαρτιατικό, η προπονήτρια του ιστορικού συλλόγου χρησιμοποίησε τις Κωνσταντοπούλου, Κουτσουροπούλου, Ζερδεβά, Μπούκουρα, Χειλαδάκη, Μπεσή, Σωτηρίου, Βακάλογλου, Αναγνώστου, Γρίβα, Μαθιουδάκη.

Στο χθεσινό τεστ, αγωνίστηκαν οι Κωνσταντόπουλου, Κουτσουροπούλου, Μπεσή, Σωτηρίου, Βακάλογλου, Αναγνώστου, Μαθιουδάκη, Αραπάκη, Κουτσοβίτη, Γρίβα, Ζερδεβά και Μπούκουρα.

Απέκτησε την Γκαλέτι

Την 21χρονη Βραζιλιάνα αθλήτρια Τζούλια Γκαλέτι, απέκτησε ο Μεσσηνιακός. Ο Γκαλέτι αγωνίζεται ως ακραία και στην Καλαματιανή ομάδα θεωρούν ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.

Τα επόμενα φιλικά

Δύο φιλικά στην Αθήνα θα δώσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Μεσσηνιακός, που μπαίνει πλέον στο στάδιο του μονταρίσματος. Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει το Αιγάλεω ομάδα της Pre League και την Κυριακή το Θρίαμβο Χαϊδαρίου ομάδα Β’ εθνικής σε όμιλο της Αθήνας.