Τρίτη, 24 Σεπτέμβριος 2019 14:51

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Αρεσε ο Απόλλωνας σε τουρνουά στην Αθήνα

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Αρεσε ο Απόλλωνας σε τουρνουά στην Αθήνα

Μια νίκη και μια ήττα, ήταν ο απολογισμός για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμάτας στο τουρνουά “Δημήτρης Ράπτης”, που έγινε το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

Ο Απόλλωνας ηττήθηκε το Σάββατο με 3-1 στον ημιτελικό από τον Πανιώνιο και την Κυριακή νίκησε στον μικρό τελικό με 3-0 σετ την Πετρούπολη και κατέλαβε την τρίτη θέση στο τουρνουά. Ο Μίλωνας που είχε νικήσει στον άλλο ημιτελικό την Πετρούπολη, επικράτησε στον μεγάλο τελικό και του Πανιωνίου και πήρε την πρωτιά.

Τα αποτελέσματα στα φιλικά περνούν βέβαια σε δεύτερη μοίρα και ο Μπάμπης Μυτσκίδης έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα σε δύο δυνατά τεστ της προετοιμασίας.

Ο προπονητής του Απόλλωνα είδε την ομάδα του να κοντράρει τον Πανιώνιο που μετέχει στην Pre League. Ηττήθηκε στο πρώτο σετ με 25-18, πήρε το δεύτερο με 25-17 και έχασε στις λεπτομέρειες τα άλλα δύο με 25-22 και 25-23.

Στον μικρό τελικό με την Πετρούπολη, η οποία όπως και ο Απόλλωνας μετέχει στην Α2 βόλεϊ γυναικών, νίκησε εύκολα με 25-19, 25-17 και 25-14. Ο Μπ. Μυτσκίδης θεωρεί ότι ο Απόλλωνας είναι σε καλό δρόμο, αλλά χρειάζεται ακόμα δουλειά με δεδομένο ότι υπάρχουν και αρκετά νέα πρόσωπα σε σχέση με την περσινή σεζόν. Στο τουρνουά “Δ. Ράπτης” αγωνίστηκαν οι παρακάτω αθλήτριες: Μουρατίδη, Κόλλια, Καραμούντζου, Αποστολοπούλου, Καρακύκλα, Κορακιανίτη, Χάκη, Ντουσάκη, Σακελλαρίου και Πετροπούλου. Απουσίασαν η Τζούλου που ήταν άρρωστη και η Δεδούση λόγω τραυματισμού.

Θυμίζουμε ότι ο Απόλλωνας έχει δώσει ακόμα φιλικό με την Κόρινθο και την Αρχαία Ολυμπία.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο θα μεταβεί εκ νέου στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει το Σάββατο τον Απολλώνιο, ομάδα της Α2 και την Κυριακή το Αιγάλεω (Pre League).