Δευτέρα, 30 Σεπτέμβριος 2019 17:11

ΒΟΛΕΪ: Θετική εικόνα η Καλαμάτα ‘80 στο τουρνουά του Πανερυθραϊκού

Γράφτηκε από τον

 

Θετική ήταν η εικόνα από τα δύο φιλικά που έδωσε το Σαββατοκύριακο η Καλαμάτα ‘80 στο τουρνουά του Πανερυθραϊκού.

Η Καλαματιανή ομάδα κατέλαβε την 3η θέση στο 26ο τουρνουά “Στέλιος Καλαϊτζής”, που πραγματοποίησε ο Πανερυθραϊκός, στο οποίο συμμετείχαν ακόμη ο Α.Σ. Κέρκης και ο Γ.Σ. Πετρούπολης.

Στα δύο παιχνίδι που έδωσαν οι “Λύκοι” το Σάββατο ηττήθηκαν στο τάι μπρέικ (3-2) από τον Α.Σ. Κέρκης και την Κυριακή επικράτησαν επίσης στο τάι μπρέικ του Γ.Σ. Πετρούπολης. Δύο δυνατά φιλικά τεστ, που έδωσαν την ευκαιρία στον προπονητή της ομάδας να βγάλει αρκετά συμπεράσματα από την αγωνιστική κατάσταση των αθλητών του.

Για την παρουσία της ομάδας στο παραπάνω τουρνουά, το οποίο κατέκτησε ο διοργανωτής Πανερυθραϊκός (3-1 τον Α.Σ. Κέρκης), ο προπονητής Παναγιώτης Ντάκουρης δήλωσε: Αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να δούμε τα θετικά. Αυτά ήταν ότι κάναμε την πρώτη μας νίκη, το αμέσως επόμενο θετικό είναι ότι πήραν συμμετοχή δύο νεαροί αθλητές ο 17χρονος Νίκος Μπιρμπίλης και ο 14χρονος Στέφανος Ξεροβάσιλας. Σε γενικές γραμμές και στα δύο παιχνίδια τα αποτελέσματα ήταν θετικά. Στο δεύτερο ματς είναι η αλήθεια ότι μας είχε καταβάλει η κούραση από το πρώτο ματς που δώσαμε το Σάββατο. Παρόλα αυτά καταφέραμε ανασυνταχθήκαμε και πήραμε τη νίκη στο τάι μπρέικ. Και στα δύο παιχνίδια χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες και βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Το μειονέκτημα για εμάς είναι ότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε πολλά φιλικά. Ετσι τα κάνουμε μαζεμένα, όπως συνέβη στο τουρνουά και αυτό έχει συσσωρευμένη κούραση. Τώρα προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα και για το τουρνουά στη μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη, το επόμενο Σαββατοκύριακο. Σε αυτό το τουρνουά θα συμμετάσχουν ο Αιγιαλέων, ο Πανερυθραϊκός και ο ΣΠΑ Καρδίτσας. Και οι τρεις ομάδες αγωνίζονται στην Α2 με το σύλλογο της Καρδίτσας να συμμετέχει στο βόρειο όμιλο”.

Τα παιχνίδια της 1ης ημέρας

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – Γ.Σ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 3-0

Τα σετ: 25-16, 25-16, 25-13 (σε 1 ώρα και 9 λεπτά)

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Μ. Χατζηπέρρος): Βήτας, Σεβλάλης, Σουσούνης, Καραγιώργος, Κρέτσης, Σταφυλοπάτης, Παπαδόπουλος, Πλεμμένος (λ), Φάκας, Αδαμόπουλος, Μανδηλάρης, Μήττας, Κωστόπουλος, Φώλιας (λ).

ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Π. Ηλιόπουλος): Ριζάς, Γεωργαράς (λ), Χατζηλάκος, Ζαχαρόπουλος, Ξαγοράρης, Σπηλιωτόπουλος, Φιλιποπουλίτης, Χατζηθάνος, Διαμαντόπουλος, Μητρόπουλος, Καλίου (λ), Διάτσινος, Τραπεζουντίδης, Κοτσίνης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 – Α.Σ. ΚΕΡΚΗΣ 2-3

Τα σετ: 22-25, 25-23, 25-16, 23-25, 11-15 (σε 2 ώρες και 31 λεπτά)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 (Π. Ντάκουρης): Δημητούλης, Μανιατέας, Ντάκουρης, Μπεσσής, Ντόντης, Γεωργάτος, Μπούρας (λ), Μπλάουελ, Μπουσούνης, Κατσιαφλάκας.

Α.Σ. ΚΕΡΚΗΣ (Χ. Ντόζης): Αλεξάκης, Σαλωνίτης, Παπασπύρος, Μπαλτάσης, Παύλου, Καπίρης, Βασιλακόπουλος, Κογκαλίδης (λ), Β. Μανδηλάρης.

 

Τα ματς της 2ης ημέρας

Για την 3η και 4η θέση

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 – Γ.Σ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 3-2 σετ

Τα σετ: 25-23, 26-28, 25-18, 24-26, 15-9

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 (Π. Ντάκουρης): Μανιατέας, Γεωργάτος, Μπεσσής, Δημητρούλης, Μπουσούνης, Ντόντης, Μπιρμπίλης, Ξεροβάσιλας, Ντάκουρης, Μπούρας (λ), Κατσιαφλάκας.

ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Π. Ηλιόπουλος): Ριζάς, Γεωργαράς (λ), Χατζηλάκος, Ζαχαρόπουλος, Ξαγορακης, Σπηλιωτόπουλος, Φιλιποπουλίτης, Χατζηθάνος, Διαμαντόπουλος, Μητρόπουλος, Καλίου (λ), Διάτσινος, Τραπεζουντίδης, Κοτσίνης.

Νικήτης ο Πανερυθραϊκός

Το 26ο τουρνουά “Στέλιος Καλαϊτζής” κατέκτησε ο διοργανωτής Πανερυθραϊκός, που κέρδισε στον τελικό τον Α.Σ. Κέρκης με 3-1 σετ (25-21, 25-20, 22-25, 25-19).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Μ. Χατζηπέρρος): Βήτας, Σεβδαλής, Τσικάτος, Καραγιώργος, Κρέτσης, Σταφυλοπάτης, Παπαδόπουλος, Πλεμμένος (λ), Φάκας, Αδαμόπουλος, Μανδηλάρης, Μήττας, Κωστόπουλος, Φώλιας (λ).

Α.Σ. ΚΕΡΚΗΣ (Χ. Ντόζης): Αλεξάκης, Σαλωνίτης, Παπασπύρος, Μπαλταζής, Παύλου, Καπίρης, Βασιλακόπουλος, Κογκαλίδης (λ), Β. Μανδηλάρης.