Δευτέρα, 10 Μάρτιος 2014 18:06

Τα εισιτήρια για το φάιναλ φορ της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την διεξαγωγή του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Βόλεϊ ανδρών στην Καλαμάτα (Κλειστό της Παραλίας) το προσεχές Σαββατοκύριακο. Να θυμίσουμε ότι οι δύο ημιτελικοί είναι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Κηφισιά.


Οσον αφορά τα εισιτήρια (κοστίζουν 20 ευρώ και περιλαμβάνουν τους δύο ημιτελικούς και τον τελικό) τα σημεία διάθεσης είναι μέχρι και την Παρασκευή, το Πνευματικό Κέντρο (10:00 - 13:00 και 18:00 – 20:00)
και το Δημοτικό Κλειστό της Παραλίας (18:00 – 20:00) καθημερινά. 
Η διάθεση των εισιτηρίων θα διαρκέσει μέχρι την οριστική τους εξάντληση και σε κάθε περίπτωση η διάθεση θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 14 Μαρτίου και ώρα 20:00. Δεν θα υπάρχει διάθεση των εισιτηρίων το Σαββάτο και την Κυριακή πριν την έναρξη των αγώνων. Αυτό θα συμβεί επειδή θα πρέπει να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για να ψηφιοποιηθούν και να παραδοθούν στην Αστυνομία τα στοιχεία των φιλάθλων, που θα έχουν αγοράσει εισιτήρια για να παρακολουθήσουν τους αγώνες, επειδή ο αγώνας έχει χαρακτηριστεί σαν αγώνας ειδικού χαρακτήρα. 
Για τον λόγο αυτό παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προγραμματίσουν την έγκαιρη προμήθεια των εισιτηρίων για την παρακολούθηση των σπουδαίων αγώνων που θα γίνουν στην Καλαμάτα και να μην ταλαιπωρηθούν την τελευταία ημέρα διάθεση ή ακόμα και να μην καταφέρουν να βρουν εισιτήριο για την είσοδο τους στο γήπεδο.