Τρίτη, 08 Οκτώβριος 2019 11:55

ΒΟΛΕΪ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σημαντική ενίσχυση με τη Βραζιλιάνα Τζούλια Γκατέλι

Γράφτηκε από τον

 

Με τα χρώματα του Μεσσηνιακού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η 22χρονη Βραζιλιάνα Τζούλια Γκατέλι Νούνιες (ακραία, ύψος 1.81).

Μια μεταγραφή που ενισχύει την καλαματιανή ομάδα ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ γυναικών, καθώς η Γκατέλι αναδείχθηκε την περασμένη σεζόν τρίτη καλύτερη επιθετικός και 4ος σκόρερ της Σούπερ Λιγκ με τη φανέλα της Φεριζάι (Κόσοβο). Ακόμα έχει παίξει στη Σέμπρενικ (Βοσνία) και στην APCEF της Βραζιλίας, ενώ έχει υπάρξει και διεθνής με την Κ -19 της χώρας της.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Μεσσηνιακός έδωσε το Σαββατοκύριακο δύο φιλικά στην Αθήνα με αντιπάλους τον Απολλώνιο και τον Ηρακλή Κηφισιάς. Είχαν προηγηθεί τα τεστ με Αιγάλεω και Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Την αποστολή αποτελούσαν οι Κωνσταντοπούλου, Ραμούνδου, Κουτσουροπούλου, Μπένου, Μπεσή, Βακάλογλου, Αραπάκη, Gatelli, Αναγνώστου, Μαθιουδάκη, Μπούκουρα, Κουτσοβίτη, Γρίβα. Συνόδευσαν οι Δροσινός, Χρονόπουλος και Ζεργιώτης. Η Γωγώ Σουρή είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας. Το πρωτάθλημα της Α2 αρχίζει το Σάββατο 19 Οκτωβρίου με το Μεσσηνιακό να υποδέχεται στις 4 μ.μ. την Αργυρούπολη.