Τρίτη, 08 Οκτώβριος 2019 16:01

ΒΟΛΕΪ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Υπομονή και δουλειά θέλει ο Ντάκουρης

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Υπομονή και δουλειά θέλει ο Ντάκουρης

 

Με νικητή τον Πανερυθραϊκό ολοκληρώθηκε την Κυριακή το 3ο τουρνουά στη μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη που διοργάνωσε η Καλαμάτα ‘80.

Οι “Λύκοι” κατέλαβαν τη δεύτερη θέση, αφού στον τελικό ηττήθηκαν από την ομάδα της Νέας Ερυθραίας με 3-1 σετ. Ο προπονητής της Μεσσηνιακής ομάδας Παναγιώτης Ντάκουρης σχολίασε στην “Ε” την παρουσία της ομάδας του στο τουρνουά επισημαίνοντας ότι χρειάζεται υπομονή και δουλειά. Για το πρώτο ματς, τη νίκη 3-1 επί της Καρδίτσας τόνισε:“Στο πρώτο σετ δεν είχαμε την υπομονή που έπρεπε και ενώ ήμασταν μπροστά στο σκορ 23-21 τελικά το χάσαμε 28-26. Στο δεύτερο σετ δείξαμε την απαιτούμενη υπομονή και παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, καταφέραμε να το κερδίσαμε. Το 3ο και το 4ο σετ δείξαμε την υπομονή που έπρεπε και τα κερδίσαμε σχετικά εύκολα ενώ δόθηκε χρόνος σε όλα τα παιδιά”.

Για την ήττα στον τελικό από τον Πανερυθραϊκό σημείωσε: “Παίξαμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο, ίσως το δεύτερο καλύτερο της κατηγορίας. Ημασταν ανταγωνιστικοί και καταφέραμε να πάρουμε το ένα σετ. Δείξαμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε δύσκολα παιχνίδι, αλλά αυτό θέλει υπομονή και δουλειά, να εντοπιστούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε”

Το προσεχές Σάββατο η Καλαμάτα ‘80 θα παίξει φιλικό ματς με την ΑΕ Αρμενίων, ομάδα της κατηγορίας και του ομίλου, στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.