Σάββατο, 12 Οκτώβριος 2019 13:26

ΒΟΛΕΪ: Με νίκη ξεκίνησαν οι νεάνιδες του Α.Ο. Ακρίτα Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

 

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η ομάδα βόλεϊ νεανίδων του Α.Ο. Ακρίτα Καλαμάτας, η οποία μετά από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι 2,5 ωρών επικράτησε στο ται μπρέικ του Ν.Ο.Κ.

Ετσι μπήκε με το δεξί στον Γ' όμιλο και περιμένει τον Μ.Γ.Σ. την επόμενη αγωνιστική με στόχο ξανά το ποιοτικό βόλεϊ και το δύο στα δύο.

Οι τυπικά φιλοξενούμενες προηγήθηκαν σε ένα ισορροπημένο πρώτο σετ με την απάντηση του Α.Ο. Ακρίτα να είναι άμεση. Το τρίτο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες, στη συνέχεια όμως οι αθλήτριες του Δημητρακόπουλου βγάζοντας πάθος και ανεβάζοντας την απόδοσή τους έκαναν την ανατροπή παίρνοντας τους πρώτους τους βαθμούς.

Τα σετ 21-25, 25-10, 25-27, 25-20, 15-7.

Α' Διαιτητής ήταν ο Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος και σημειωτής η Βενετία Λιακουνάκου.

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ (Δημητρακόπουλος): Βαμβακούση (c), Μπουζέα, Μπότη, Μενούνου, Ιωαννίδη , Βρυώνη, Γεωργιοπούλου, Μπαστακού (λ), Καπλάνη (λ), Μπίτσικα, Λαγού, Σακκά, Κουκούτση.

Ν.Ο.Κ. (Σκαρτσίλης): Αθανασοπούλου, Γαλακούτη, Τσεκούρα, Β. Παναγιωτοπούλου, Η. Παναγιωτοπούλου, Παρασκευοπούλου, Παυλέα, Σκαρτσίλη, Σώκου, Τροχάτου, Αγγελοπούλου (λ), Καρρά (λ), Μπακούρου, Μπιρμπίλη.