Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014 13:58

ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΒΟΛΕΪ: Συνεχίζεται και σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων - το Σάββατο οι ημιτελικοί στο Κλειστό της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΒΟΛΕΪ: Συνεχίζεται και σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων - το Σάββατο οι ημιτελικοί στο Κλειστό της Καλαμάτας

Πλησιάζει η ώρα για την γιορτή του βόλεϊ που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα. Το Σάββατο στο Κλειστό της Παραλίας θα έχουμε τους ημιτελικούς αγώνες του φάιναλ φορ του Κυπέλλου του βόλεϊ, όπου θα συμμετέχουν 4 από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας.
Στις 4 μ.μ. θα αναμετρηθούν ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ και στις 7.15 μ.μ. η Κηφισιά με την ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες που θα νικήσουν θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στον τελικό που θα γίνει την Κυριακή στις 7.30 μ.μ. στο ίδιο γήπεδο.


Σήμερα αναμένεται η άφιξη των ομάδων στην Καλαμάτα ενώ αύριο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο και η επίσημη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης.
Πρέπει να σημειωθεί ότι το Κύπελλο απευθύνεται στον κόσμο της πόλης και ότι δεν υπάρχουν οργανωμένοι φίλαθλοι, άρα δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ανησυχίας. Μετά από επαφές της Ομοσπονδίας με τις ομάδες δεν θα υπάρχουν οργανωμένοι οπαδοί στο γήπεδο. Δεν θα επιτρέπεται καν η πρόσβαση σε φιλάθλους με διακριτικά των ομάδων.
Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί και σήμερα και αύριο Παρασκευή, ενδεχομένως και τις πρωϊνές ώρες του Σαββάτου. Στο γήπεδο όμως δεν θα υπάρχουν εκδοτήρια, οπότε όποιος θέλει να δει τους αγώνες θα πρέπει να έχει προμηθευτεί έγκαιρα το εισιτήριο του.
Να αναφέρουμε εδώ ότι τα εισιτήρια κοστίζουν 20 ευρώ και περιλαμβάνουν τους δύο ημιτελικούς και τον τελικό) τα σημεία διάθεσης είναι το Πνευματικό Κέντρο (10:00 - 13:00 και 18:00 – 20:00)  και το Δημοτικό Κλειστό της Παραλίας (18:00 – 20:00).