Παρασκευή, 14 Μάρτιος 2014 17:32

«Πρέπει να εκσυγχρονιστούν οι αθλητικές μας εγκαταστάσεις», τόνισε ο Παν. Νίκας στην συνέντευξη Τύπου για το φάιναλ φορ του βόλεϊ

Γράφτηκε από τον

Την πεποίθηση τους ότι κι αυτή τη φορά η Καλαμάτα θα κερδίσει τα εύσημα για μία ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση εξέφρασαν ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας, ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ Κώστας Ψαρουδάκης κι ο εκπρόσωπος του ΑΟ Καλαμάτα 80’ Κώστας Βλάσης στην επίσημη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης που έγινε σήμερα. Ο κ. Νίκας πάντως τόνισε την ανάγκη εκσυγχρονισμού όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας!


«Η Καλαμάτα έχει καταφέρει σημαντικά πράγματα στον αθλητισμό, δυστυχώς όμως δεν έχει σύγχρονες εγκαταστάσεις. Πρέπει να γίνουν σοβαρά έργα στις αθλητικές εγκαταστάσεις, και ο δήμος δεν έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει οικονομικά σε αυτό. Λυπάμαι που δεν θα βρίσκονται στο γήπεδο όσοι Καλαματιανοί θέλανε να παρακολουθήσουνε τους αγώνες. Εμείς σαν Καλαμάτα αισθανόμαστε τιμή και ευχαριστούμε την ομοσπονδία για την επιλογή. Η Καλαμάτα έχει όλες τις προϋποθέσεις για έναν καλύτερο αθλητισμό, πρέπει όμως να υπάρξει βοήθεια για να βελτιωθούν αθλητικοί χώροι να βελτιωθούν. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος», τόνισε ο δήμαρχος Καλαμάτας.
Ο Κώστας Ψαρουδάκης σημείωσε:
«Στη διοργάνωση ξεκίνησαν 93 ομάδες και μέσα από ένα μαραθώνιο αγώνων έφτασαν στο F4, τέσσερις από τις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού βόλεϊ..
Ευελπιστούμε ότι θα κερδίσει ο καλύτερος και είμαι σίγουρος για αυτό, όπως είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο, αλλά κι όλη η φίλαθλη Ελλάδα μέσω της Δημόσιας Τηλεόρασης την οποία και ευχαριστούμε θερμά για την κάλυψη της διοργάνωσης, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνες υψηλού επιπέδου.
Βρισκόμαστε σε μια πόλη που καλλιεργεί το βόλεϊ από το 1929 και χαιρόμαστε που η αποκέντρωση που επιχειρεί η ΕΟΠΕ βρίσκει τη μεγαλύτερη δυνατή ανταπόκριση από τους ανθρώπους του αθλήματος στην Περιφέρεια.Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να βοηθήσουμε με την προβολή, για να πετύχουμε τον στόχο της αύξησης των ομάδων και των παιδιών που ασχολούνται με το άθλημα. Ευχαριστώ για μία ακόμη φορά το Δήμο Καλαμάτας και την Καλαμάτα 80».
Τέλος, ο υπεύθυνος Βόλεϊ της Καλαμάτα 80' Κώστας Βλάσσης τόνισε: «Σας καλωσορίζω στην ομορφότερη πόλη της Ελλάδας. Ευχαριστούμε τον δήμο για την βοήθεια και την Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε αναθέτοντας μας τη διοργάνωση. Ευχαριστούμε τους προπονητές και γενικά τις ομάδες κι εύχομαι το βόλεϊ που θα παρακολουθήσουμε να είναι αντάξιο των ονομάτων που συμμετέχουν, να παιχτεί βόλεϊ υψηλού επιπέδου χωρίς ακρότητες».