Παρασκευή, 14 Μάρτιος 2014 17:36

Αμφίρροπο βλέπουν το φάιναλ φορ του βόλεϊ οι προπονητές και οι αρχηγοί των 4 ομάδων

Γράφτηκε από τον

Στην σημερινή συνέντευξη Τύπου για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου βόλει που θα γίνει το Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα μίλησαν οι 4 αρχηγοί των ομάδων.


Ο Κώστας Χριστοφιδέλης του Ολυμπιακού τόνισε θέλει τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο του στο θεσμό του Κυπέλλου, που παράλληλα θα του επιτρέψει να ισοφαρίσει το ρεκόρ κατακτήσεων τίτλων του Γιώργου Ντράγκοβιτς (ο άλλοτε συμπαίκτης του έχει 9, με το τελευταίο να κατακτάται εδώ στην Καλαμάτα με την φανέλα της Νίκαιας το 2003).
Ο Αινείας Τζελάτι του ΠΑΟΚ σημείωσε ότι θέλει την 3η του κούπα (έχει πανηγυρίσει δύο με τον Ηρακλή), ενώ οι Μαντέκας (ΑΕΚ), Νικολάκης (Κηφισιά) ονειρεύονται τον πρώτο τους τίτλο στον θεσμό.
Οι τέσσερις αρχηγοί δεν έκρυψαν τις φιλοδοξίες τους για τους αγώνες που ξεκινούν αύριο ωστόσο ο καθένας με τον τρόπο του παραδέχθηκε ότι πρόκειται για ένα από τα πιο αμφίρροπα τουρνουά των τελευταίων ετών.

Οι δηλώσεις των προπονητών

Οι προπονητές των 4 ομάδων τόνισαν ότι περιμένουν ένα σκληρό φάιναλ φορ όπου όλες οι ομάδες έχουν τύχη.
Ο Δημήτρης Καζάζης του Ολυμπιακού τόνισε: «Όλες οι ομάδες είναι διψασμένες για το τρόπαιο και έχουν κίντρο, όπως και η δική μου. Θα είναι από τα πιο σκληρά Φάιναλ 4. Δεν προτιμώ κάποια αντίπαλο στον τελικό γιατί όλες είναι επικίνδυνες. Η ΑΕΚ έκανε εκπληκτική πορεία και στην περίπτωση του Λιγκ Καπ έδειξε ότι μπορεί να κατακτήσει τρόπαια. Η Κηφισιά βρίσκεται σ' ένα φαιναλ φορ, έχει κερδίσει όλες τις ομάδες στο πρωτάθλημα και δεν έχει να φοβηθεί  κάτι. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, δεν έχει άλλο στόχο και έχει αφοσιωθεί στο κύπελλο.
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιώργος Γιάτσης τόνισε: «Ευχαριστούμε για την διοργάνωση. Χαιρόμαστε που είμαστε εδώ και εύχομαι να γίνει ένα πολύ ωραίο φάιναλ-4. Η κάθε ομάδα θα είναι ανταγωνιστική. Εμείς χρειαζόμαστε σταθερότητα, να μην έχουμε τις ατυχίες που είχαμε. Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρα το φαβορί. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια καλή απόδοση και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».
Συγκρατημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης: «Είμαι ικανοποιημένος που βρίσκομαι στο Φάιναλ φορ, σε μια πόλη που γνωρίζει και αγαπά το βόλεϊ. Όπως και το πρωτάθλημα, που είναι τρομερά, έτσι ανταγωνιστικό νομίζω ότι θα είναι και το κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, αλλά φαβορί είναι ο Ολυμπιακός.
Την χαρά του για το γεγονός ότι το φάιναλ-4 του Κυπέλλου διεξάγεται στην Καλαμάτα τόνισε ο Μεσσήνιος τεχνικός της ΑΕΚ Άκης Φλαούνας: «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι εδώ. Ανάμεσα σε συγγενείς μου, φίλους μου, παλιούς μου παίχτες. Να γίνει ένα συναρπαστικό φάιναλ-4. Εύχομαι να μην γίνουν παρατράγουδα. Ο Ελγκέτα ήρθε για να χτίσουμε την ομάδα του χρόνου. Όμως τέσσερα μάτια είναι καλύτερα από δύο. Θα βρίσκεται και στον πάγκο μαζί μου και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αποδέχτηκε την πρόσκληση μου».