Σάββατο, 15 Μάρτιος 2014 00:30

H Καλαμάτα βγάζει κυπελλούχο - Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Κηφισιά διεκδικούν το τρόπαιο

Γράφτηκε από τον
H Καλαμάτα βγάζει κυπελλούχο - Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Κηφισιά διεκδικούν το τρόπαιο

Στην Καλαμάτα θα χτυπά σήμερα και αύριο η καρδιά του Ελληνικού Βολεί καθώς θα πραγματοποιηθεί το φάιναλ φορ του Κυπέλλου των ανδρών στο οποίο θα συμμετέχουν 4 από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας. Σήμερα θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί αγώνες και αύριο ο μεγάλος τελικός.


Η αρχή θα γίνει σήμερα με το ματς Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ στις 4 μ.μ. ενώ στις 7.15 μ.μ. θα ξεκινήσει ο αγώνες της Κηφισιάς με την ΑΕΚ. Αύριο Κυριακής στις 7.30 μ.μ. θα ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός.
Ο τέσσερις ομάδες έχουν παίξει πολλούς αγώνες μεταξύ τους φέτος σε πρωτάθλημα και λιγκ καπ και οι νίκες είναι μοιρασμένες. Για αυτό και τα προγνωστικά είναι παρακινδυνευμένα, όπως τόνισαν χθες οι προπονητές και οι παίκτες των ομάδων. Ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα, ωστόσο σε ένα φάιναλ φορ όλα μπορούν να συμβούν.

Μέχρι τις 12.30 σήμερα
τα τελευταία εισιτήρια

Πρέπει να σημειωθεί ότι τα τελευταία εισιτήρια θα διατεθούν σήμερα μέχρι τις 12.30 μ.μ.
Κοστίζουν 20 ευρώ και περιλαμβάνουν τους δύο ημιτελικούς και τον τελικό) τα σημεία διάθεσης είναι το Πνευματικό Κέντρο και το Δημοτικό Κλειστό της Παραλίας.
Επίσης οι διοργανωτές έχουν καλέσει τον κόσμο να πάει νωρίς στο γήπεδο για να μην υπάρξει συνωστισμός καθώς θα υπάρχει έλεγχος σε όλους.
Να σημειωθεί ακόμη ότι το Κύπελλο απευθύνεται στον κόσμο της πόλης και ότι δεν υπάρχουν οργανωμένοι φίλαθλοι, άρα δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ανησυχίας. Δεν θα επιτρέπεται καν η πρόσβαση σε φιλάθλους με διακριτικά των ομάδων ενώ κανείς δεν θα μπαίνει στο γήπεδο χωρίς διαπίστευση.