Δευτέρα, 04 Νοέμβριος 2019 14:26

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στην κορυφή ο Απόλλωνας νίκησε και στο Ηράκλειο

Γράφτηκε από τον

 

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσε το απόγευμα του Σαββάτου, ο Απόλλωνας Καλαμάτας, που κέρδισε στο ΔΑΠΚ Ηρακλείου, την τοπική ΑΘΛΕΣΗ με 3-1 σετ.

Μια νίκη, που ήρθε μετά από την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Απόλλωνας, που φέτος είναι πιο ποιοτική ομάδα σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν στην πρώτη της παρουσία στην Α2 και κατάφερε να κερδίσει μια εξίσου αξιόλογη ομάδα. Μετά το παραπάνω αποτέλεσμα η Καλαματιανή ομάδα παραμένει στην 1η θέση της βαθμολογίας του Α’ ομίλου της Α2 Βόλεϊ Γυναικών, μαζί με τον ΟΦΑ Απολλώνιο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Απόλλωνα Μπάμπης Μυτσκίδης, μιλώντας στο “Notosport” δήλωσε: “Ηταν μία πολύ καλή νίκη. Στα δύσκολα δείξαμε την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα και αυτό μας βοήθησε να φύγουμε με ένα καθαρό τρίποντο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Εχουμε βάλει καλές βάσεις, βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και θα δούμε στο τέλος τι έχουμε κάνει. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την εμφάνιση τους, καθώς επίσης και σε όλους που έχουν ενεργό ρόλο στο αγωνιστικό κομμάτι και είναι κοντά μας και βοηθούν ο καθένας από τον τομέα του”.

Τα σετ: 16-25, 25-15, 14-25, 23-25.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Καραπουλάκης, Κληματσίδα.

ΑΘΛΕΣΗ (Εμ. Μανωλάκης): Ν. Μανωλάκη, Γενιτσαρίδη, Μαυρέ, Νοικοκύρη, Κογεράκη, Δρακάκη, Μανάϊ, Καλουτσάκη, Κτιστάκη, Ρουμπάκη, Τζανακάκη, Κονσολάκη, Κουφαλιτάκη (λ), Γαραζανάκη (λ).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μπ. Μυτσκίδης): Μουρατίδη, Κόλλια, Καραμούντζου, Κορακιανίτη, Καρακύκλα, Αποστολοπούλου, Δεδούση (λ), Τζούλου, Πετροπούλου, Σακελλαρίου, Γάκη (λ), ενώ στον πάγκο ήταν η Καλυβιώτη.