Δευτέρα, 11 Νοέμβριος 2019 14:50

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Κακή εμφάνιση και ήττα για τον Μεσσηνιακό (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Κακή εμφάνιση και ήττα για τον Μεσσηνιακό (φωτό)

Απρόσμενη ήττα γνώρισε ο Μεσσηνιακός προχθές στο Κλειστό Γυμναστήριο του δημοτικού σταδίου Καλαμάτας από τον ΓΑΣ Μεσσαράς με 3-0 σετ.

Η Καλαματιανή ομάδα ήταν σαν να μην μπήκε ποτέ στο γήπεδο για να αγωνιστεί και μοιραία γνώρισε την ήττα. Αυτό σημείωσε σε σύντομη δήλωση της μετά τον αγώνα στο “Notosport” η προπονήτρια του Μεσσηνιακού Γωγώ Σουρή: “Σήμερα δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι. Ηταν ένα ματς από αυτά που έπρεπε να κερδίσουμε. Εξαιτίας ενός τραυματισμού στο πόδι δεν μπόρεσε να αγωνιστεί η Γκαλέτι. Αυτό όμως δεν λέει κάτι, ούτε αποτελεί δικαιολογία. Ημασταν κακές και δεν μπορέσαμε βρούμε ρυθμό και να μπούμε στο παιχνίδι. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι συνέβη και παρουσιαστήκαμε έτσι σε αυτό τον αγώνα”.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για τη φιλοξενούμενη ομάδα στο πρωτάθλημα, αλλά και η δεύτερη που παίρνει σε παιχνίδι μακριά από την έδρα της.

Τα σετ: 20-25, 22-25, 18-25.

Το παιχνίδι διαιτήτευσαν οι Θεοδώσης Καραγιαννόπουλος, Γιάννης Κανελλίδης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γ. Σουρή): Βακάλογλου, Σωτηρίου, Γρίβα, Κωνσταντοπούου, Αναγνώστου, Ραμούνδου, Μπούκουρα (λ), Κουτσοβίτη, Χειλαδάκη, Ζερδεβά (λ), Κουτσουροπούλου, Μαθιουδάκη, Μπεσή. Στον πάγκο ήταν η Αραπάκη.

ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ (Π. Ιωάννου): Τσαβολάκη, Αλεξάκη, Ζιμάνσκα, Τσοπούλου, Μπριλάκη, Τσελάνη, Κωνσταντάκη (λ), Τζωρτζακάκη, Νικόλοβα. Στον πάγκο ήταν και οι Αλεβυζάκη, Ρομπογιαννάκη.