Τρίτη, 17 Δεκέμβριος 2019 14:18

ΒΟΛΕΪ: Πρόκριση για τις νεάνιδες του Α.Ο. Ακρίτα Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Πελοποννήσου σε επίπεδο νεανίδων πανηγυρίζει ο Α.Ο. Ακρίτας Καλαμάτας, μετά και την ολοκλήρωση των τελευταίων αγώνων της Α' φάσης.

Η ομάδα της Καλαμάτας κάνοντας ένα εκπληκτικό σερί επτά συνεχόμενων επιτυχιών και με απολογισμό 8 νίκες και μόλις δύο ήττες τερμάτισε στην δεύτερη θέση του Γ' ομίλου μαζί με τον Σπαρτιατικό Γ.Σ. συγκεντρώνοντας 21 βαθμούς. Εκεί μέτρησαν τα παιχνίδια μεταξύ των δύο συλλόγων με τον Α.Ο. Ακρίτα να έχει καλύτερο συντελεστή παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο Ακρίτας θα μάθει τον αντίπαλό του στην κλήρωση που θα γίνει αύριο Τετάρτη. Στην κληρωτίδα θα μπουν οι ομάδες: Α.Ο. Ακρίτας, ΝΟΚ, ΑΣΠ Κόρινθος, ΓΑΣ Παμβοχαϊκός, ΑΟ Αλκυών, ΣΟΦ Ιρις Αργους και δύο από την Πάτρα που θα γίνουν γνωστές μέσα στην εβδομάδα. Οι προημιτελικοί αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου και τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου και θα είναι διπλοί (εντός-εκτός έδρας) σύμφωνα με την προκήρυξη.

Οι νεάνιδες που χρησιμοποιήθηκαν από τον προπονητή του Ακρίτα Χρήστο Δημητρακόπουλο στην Α' φάση είναι εξής: Ολγα Βαμβακούση, Ιωάννα Μπουζέα, Χριστίνα Ιωαννίδη ,Θεοδώρα Μπότη, Χριστιάννα Μπίτσικα, Τίνα Γεωργιοπούλου, Κατερίνα Βρυώνη, Σταυρούλα Μπαστακού α, Δήμητρα Μενούνου, Γεωργία Μπίτσικα, Χαρά Θεοδωρακοπούλου, Νίκη Κουκούτση, Μελίνα Μπάκα, Σταυρούλα Καπλάνη, Εφη Λαγού, Χριστίνα Σακκά και Στέλλα Κουδούνη.