Δευτέρα, 23 Δεκέμβριος 2019 15:59

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Μια ακόμη νίκη για τον πρωτοπόρο Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον
Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Μια ακόμη νίκη για  τον πρωτοπόρο Απόλλωνα

 

Εξαιρετικός σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν ο Απόλλων Καλαμάτας, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου στο Κλειστό γήπεδο των Μοιρών, επιβλήθηκε με 3-0 σετ του ΓΑΣ Μεσσαράς.

Δείχνοντας το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο, ο Απόλλωνας πήρε μια εύκολη νίκη, στην 3η επίσκεψη του, για το φετινό πρωτάθλημα, στην Κρήτη, διατηρώντας για 10η αγωνιστική το νικηφόρο σερί του και ταυτόχρονα το αήττητο. Ετσι μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του α’ γύρου στο Α’ όμιλο της Α2 κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Καλαματιανής ομάδας, σε σύντομη δήλωση του στο “Notosport”, ανέφερε: “Ηταν εύκολη η επικράτηση μας γιατί ήμασταν πολύ καλοί και σοβαροί καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Το κάναμε εύκολο γιατί τα πήγαμε καλά σε όλους τους τομείς”.
Τα σετ: 13-25, 17-25, 10-25.
Το ματς διαιτήτευσαν οι Καραπουλάκης, Κόκκας.
ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ (Π. Ιωάννου): Μπριλάκη, Τσελάνη, Τσοπούλου, Μυγδαλή, Αλεξάκη, Ζουμάνσκα, Παπακώστα (λ), Γερμόλα, Ρομπογιάννη, Αλεβυζάκη, Νοικόλοβα, Κωνσταντάκη, Τζωρτζακάκη.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Μπ. Μυτσκίδης): Ειρ. Σακελλαρίου, Αποστολοπούλου, Κόλλια, Πετροπούλου, Μουρατίδη, Γάκη (λ), Καρακύκλα, Κ. Σακελλαρίου, Καραμούντζου, Κορακιανίτη, Δεδούση (λ).