Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 17:05

ΒΟΛΕΪ: Στη Θεσσαλονίκη με την εθνική οι Σπύρος και Αρης Χανδρινός

Γράφτηκε από τον

 

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκονται από τις 26 Δεκεμβρίου τα αδέρφια Σπύρος και Αρης Χανδρινός, όπου συμμετέχουν στην προετοιμασία της Εθνικής εφήβων.

Τα δύο αδέρφια δεν είναι πλέον συμπαίκτες στην Καλαμάτα ‘80, καθώς ο Σπύρος λόγω σπουδών αγωνίζεται στον Μίλωνα και πριν λίγες ημέρες συναντήθηκαν ως αντίπαλοι στον αγώνα των δύο ομάδων για τον πρωτάθλημα της Α2 ανδρών.

Η Εθνική εφήβων ξεκίνησε την χριστουγεννιάτικη προετοιμασία της στη Θεσσαλονίκη ενόψει των προκριματικών αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 που θα διεξαχθούν στο Δερβένι το διάστημα 1-3/5/2020.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έπιασε δουλειά στις 26/12 και στο πλαίσιο της προετοιμασία του έχει προγραμματίσει πέρα από τις προπονήσεις, δύο φιλικά παιχνίδια. Το ένα έγινε το Σάββατο αργά το απόγευμα, όπου η Εθνική εφήβων αντιμετώπισε στο κλειστό της Μίκρας την ανδρική ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Επίσης χθες αργά το απόγευμα πάλι στη Μίκρα αναμετρήθηκε με τον Φίλιππο Βέροιας.

Οι αθλητές που συμμετέχουν στη προετοιμασία: Αθανάσιος Κεσεσίδης, Αλέξανδρος Τζουγκαράκης (Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015)

Αναστάσιος Σωνάκης, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (ΑΟ Παναθηναϊκός), Σπυρίδων Χανδρινός, Σπυρίδων Χάκκας, Νικόλαος Ηλιακόπουλος (ΑΟΝΣ Μίλων), Αριστείδης Χανδρινός (ΑΟ Καλαμάτα ‘80), Θεόδωρος Δορδοκίδης (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Χαράλαμπος Κομητούδης (Πήγασος Πολίχνης), Δημήτριος Θεοδόσης (ΑΕΚ Αθηνών), Νικόλαος Σδραυκάκης (ΧΑΝΘ), Ιάσων Αλεξούδης (ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου), Χρήστος Σαλταφερίδης (ΑΣ Άρης), Λάμπρος Πιτακούδης (ΜΓΣ Εθνικός) και Νικόλαος Καλαγασίδης (SIMPSON UNIVERSITY).