Τρίτη, 14 Ιανουάριος 2020 11:32

ΒΟΛΕΪ ΕΦΗΒΩΝ: Δεύτερη θέση για την Καλαμάτα ‘80 στην Πελοπόννησο

Γράφτηκε από τον

 

Τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα βόλεϊ εφήβων (Κ-21) της ΕΣΠΕΠ κατέκτησε η Καλαμάτα ‘80, μιας και ηττήθηκε στο τελευταίο ματς που έγινε την Κυριακή στα Κρέστενα και θα έκρινε τον πρωταθλητή με 3-0 σετ (25-13, 25-12, 25-15)τ από την Ολυμπιάδα Πατρών, η οποία πήρε αήττητη τον τίτλο.

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε σε μορφή τουρνουά σε τρεις αγωνιστικές και εκτός από την Μεσσηνιακή ομάδα και την Ολυμπιάδα Πατρών, συμμετείχαν ακόμα ο ΑΓΣΠ Θησέας και ο Σπαρτιατικός.

Η Καλαμάτα’ 80 με τη δεύτερη θέση στο φάιναλ φορ απέδειξε για μία ακόμα φορά τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής.

Με την Καλαμάτα ‘80 αγωνίστηκαν στα Κρέστενα υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Μητρόπουλου οι Μπιρμπίλης, Παπούλιας, Κωνσταντίνος Κλημεντίδης, Ανδρέας Κλημεντίδης, Άρης Χανδρινός, Βλάσσης, Ξεροβάσιλας, Τσούμας Αγγελής Α., Τσούμας Αγγελής Π., Χειλάς, Σουλεϊμέζης. Στο άλλο ματς της τελευταίας αγωνιστικής, ο Θησέας επικράτησε με 3-1 σετ ( ( 24-26, 25-21,μ 25-14, 25-19) του Σπαρτιατικού και κατέλαβε την 3η θέση.

Να σημειωθεί ότι η διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση και ενθάρρυνση της κοινωνίας, στο να γίνουν δότες Μυελού των Οστών, βοηθώντας τους συνανθρώπους μας που πάσχουν από λευχαιμία και δίνουν τον δικό τους αγώνα ζωής, αναζητώντας συμβατό δότη.

Πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά, αναδείχθηκε ο Απόστολος Πομώνης, καλύτερος ακραίος ο Ευάγγελος Κανελλόπουλος, καλύτερος λίμπερο ο Μαρτίνο Αλιαι και καλύτερος πασαδόρος ο Σ. Φερτάκης.