Παρασκευή, 17 Ιανουάριος 2020 14:37

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Με Βριλήσσια στο κύπελλο ο Απόλλωνας

Γράφτηκε από τον

 

Ο Φ.Ο. Βριλησσίων είναι το εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει ο Απόλλωνας Καλαμάτας στο κύπελλο Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών, ώστε να προκριθεί στους “16” του θεσμού.

Η καλαματιανή ομάδα νίκησε άνετα με 3-0 σετ την Αγ. Παρασκευή και χθες έμαθε τον αντίπαλό της στη δεύτερη αγωνιστική της β’ φάσης. Ο αγώνας είναι νοκ – άουτ και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στο Κλειστό της Παραλίας.

Ο βαθμός δυσκολίας είναι πλέον μεγαλύτερος για τον Απόλλωνα, μιας και τα Βριλήσσια μετέχουν στην Pre League και είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη ωστόσο, η πρωτοπόρος στον 1ο όμιλο της Α2 γυναικών απέφυγε δυνατότερους αντιπάλους, όπως η ΑΕΚ και οι Αμαζόνες.

Αναλυτικά τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι:

Απόλλων Καλαμάτας - ΦΟ Βριλησσίων

ΑΕΚ - ΑΟΝ Αμαζόνες

ΑΣ Ελπίς - Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων

ΜΕΝΤ – ΧΑΝΘ

Εκτός από τον Απόλλωνα, στην Α2 μετέχουν ακόμα ο ΑΣ Ελπίς, η Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων και η ΜΕΝΤ.

Οι υπόλοιπες τέσσερις ομάδες αγωνίζονται στην Pre League. Οι ομάδες της Α1 θα μπουν στο θεσμό από τον επόμενο γύρο.

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος

Το πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ γυναικών αρχίζει πάλι αύριο Σάββατο, με τον Απόλλωνα να υποδέχεται στις 6 το απόγευμα στο Κλειστό της Παραλίας την Ενωση Βύρωνα. Το ζητούμενο είναι να συνεχίσει την εντυπωσιακή αήττητη πορεία του. Αγωνιστικά, η Αποστολοπούλου προέρχεται από τραυματισμό και θα προφυλαχθεί. Αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα για τον Μπάμπη Μυτσκίδη ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα.