Πέμπτη, 27 Μάρτιος 2014 19:55

Η Πύλος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το φάιναλ φορ γυναικών

Γράφτηκε από τον


Μετά την Καλαμάτα, ήρθε η σειρά της Πύλου να πάρει τη σκυτάλη και να φιλοξενήσει αυτό το Σαββατοκύριακο, το φάιναλ φορ γυναικών του κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ.

Μια ακόμα σπουδαία διοργάνωση για το Νομό την οποία διοργανώνουν η  Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλου Νέστορος, τον Ναυταθλητικό Όμιλο Πύλου (Ν.Ο.Π.) και τον Α.Ο. Τσικλητήρα.
Παναθηναϊκός Ολυμπιακός, Πανναξιακός και Ηρακλής θα δώσουν τη μάχη τους για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς στο γυναικείο βόλεϊ, με τους διοργανωτές να τα έχουν όλα στην εντέλεια για τους υποδεχθούν.
Ξεχωρίζει φυσικά το ντέρμπι "αιωνίων" ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που θα αναμετρηθούν στον πρώτο χρονικά ημιτελικό το Σάββατο στις 4 το απόγευμα.
Σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι θα δοθεί η επίσημη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης στο ξενοδοχείο «Karalis Beach». Στη συνέντευξη θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι της Ε.Ο.ΠΕ., ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, οι προπονητές και οι αρχηγοί των τεσσάρων φιναλίστ (Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Πανναξιακού και Ηρακλή).
Το πρόγραμμα του φάιναλ φορ έχει ως εξής:

Σάββατο
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 4 μ.μ.
Πανναξιακός - Ηρακλής 7.15 μ.μ.
Κυριακή
7.30 τελικός