Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2020 14:42

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Νίκη με καλή εμφάνιση συνδύασε ο Απόλλωνας (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Νίκη με καλή εμφάνιση συνδύασε ο Απόλλων Καλαμάτας, που το Σάββατο κέρδισε στο Κλειστό του δημοτικού σταδίου, την ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου με 3-0 σετ.

Στο ξεκίνημα του α’ σετ, ο Απόλλωνας δεν είχε την επιθυμητή απόδοση, όμως όσο περνούσε η ώρα οι αθλήτριες ανέβασαν το ρυθμό τους, έβγαλαν πάθος στο παιχνίδι τους και έκαναν πιο εύκολο το έργο τους. Επιβλήθηκαν σχετικά εύκολα του αντιπάλου τους και έφτασαν σε μία ακόμη νίκη. Μετά τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής η Καλαματιανή ομάδα παραμένει στην κορυφή με 9 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη ΑΕ Αμπελοκήπων την οποία θα αντιμετωπίσει στην Καλαμάτα το ερχόμενο Σάββατο.

Για το παιχνίδι ο προπονητής του Απόλλωνα Μπάμπης Μυτσκίδης δήλωσε στο “Notosport”: “Καλή εικόνα είχαμε στο παιχνίδι. Στην αρχή δεν πήγαμε καλά, αλλά στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοση μας, πιέσαμε πολύ στην υποδοχή και ήρθε εύκολα το αποτέλεσμα. Ηταν ένα σημαντικό τρίποντο και η διαφορά μας με τη δεύτερη ΑΕ Αμπελοκήπων διατηρήθηκε στους 9 βαθμούς. Είναι μια ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε την επόμενη αγωνιστική στην έδρα μας, σε ένα παιχνίδι ντέρμπι. Θα προετοιμαστούμε για να την αντιμετωπίσουμε”.

Τα σετ: 25-17, 25-16, 25-17.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μπάμπης Μυτσκίδης): Μουρατίδη, Κορακιανίτη, Κόλλια, Καραμούντζου, Αποστολοπούλου, Καρακύκλα, Δεδούση (λ), Ειρ. Σακελαρίου, Γάκη (λ). Στον πάγκο ήταν οι Πετροπούλου, Κ. Σακελλαρίου, Παναγοπούλου

ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου (Εμ. Μανωλάκης): Μανωλάκη, Μαυρέα, Νοικοκυράκη, Κτιστάκη, Κογεράκη, Δρακάκη, Μαναϊ, Ρουμπάκη, Καλουτσάκη, Κονσολάκη, Τζανακάκη, Γαραζανάκη (λ).