Πέμπτη, 05 Μάρτιος 2020 11:00

ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ: Στην Καλαμάτα το φάιναλ φορ γυναικών;

Γράφτηκε από τον

 

Συζητήσεις για την διεξαγωγή του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών στο βόλεϊ γίνονται αυτές τις ημέρες στην Καλαμάτα.

Η δημοτική αρχή φαίνεται ότι βρίσκεται σε επαφή με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για την φιλοξενία της διοργάνωσης. Στην τελική τετράδα έχουν προκριθεί Ολυμπιακός, ΑΟ Θήρας, ΠΑΟΚ και Άρης με την κλήρωση να γίνεται αύριο Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι, οπότε και αναμένεται να γίνει γνωστός επισήμως τόσο ο τόπος διεξαγωγής, όσο και ο χρόνος.

Να θυμίσουμε πάντως ότι αν τελικά η διοργάνωση γίνει στην Καλαμάτα δεν θα είναι η πρώτη φορά, που το Κύπελλο Ελλάδας βόλεϊ θα απονεμηθεί στη Μεσσηνία.

Ειδικότερα το 2003 στην Καλαμάτα η ΑΕ Νίκαιας είχε επικρατήσει του Παναθηναϊκού με 3-2 στον τελικό του Final 8 Ανδρών στην Τέντα, ενώ αντίστοιχα το 2014 στο Final 4 ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει το Κύπελλο στο Κλειστό της Παραλίας επικρατώντας της Κηφισιάς με 3-1. Την ίδια χρονιά η Πύλος είχε φιλοξενήσει το Final 4 στις γυναίκες με τον Ολυμπιακό να στέφεται κυπελλούχος επικρατώντας στον τελικό του Πανναξιακού με 3-0.