Δευτέρα, 09 Μάρτιος 2020 18:36

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ανεβασμένος ο Μεσσηνιακός, 3-0 σετ τον Ηρακλή (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ανεβασμένος ο Μεσσηνιακός, 3-0 σετ τον Ηρακλή (φωτό)

 

Την τρίτη σερί νίκη του σημείωσε το Σάββατο ο Μεσσηνιακός που κέρδισε στο Κλειστό του δημοτικού σταδίου Καλαμάτας, με 3-0 σετ τον ΓΣΚ Ηρακλή.

Οι “πράσινες” ξεπέρασαν γρήγορα το όποιο άγχος είχαν, επέβαλαν το ρυθμό τους και έφτασαν σε μια σχετικά εύκολη νίκη. Οπως προαναφέραμε ήταν η τρίτη συνεχόμενη, που βοηθάει σημαντικά τόσο βαθμολογικά, όσο κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι.

Μετά το τέλος του αγώνα, η προπονήτρια του Μεσσηνιακού Γωγώ Σουρή δήλωσε στο “Notosport”: “Είχαμε άγχος αλλά τα καταφέραμε”, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: “Παίξαμε όπως έπρεπε και κερδίσαμε ένα αντίπαλο που θεωρείται ήταν αδύναμος. Με τη σημερινή (σ.σ. του Σαββάτου) νίκη φτάσαμε τις τρεις συνεχόμενες που μας απομακρύνουν σημαντικά από τις τελευταίες θέσεις. Ο αντίπαλος μπορεί να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά η εικόνα του στο γήπεδο, όχι μόνο στο μεταξύ μας παιχνίδι, τον αδικεί. Τα στοιχεία που μας έδωσαν τη νίκη ήταν πως κάναμε πολύ καλό σερβίς, ήμασταν πολύ καλοί στο μπλοκ, αλλά και επιθετικά. Φυσικά ακολουθήσαμε την τακτική που είχαμε για αυτό το παιχνίδι και έτσι φτάσαμε στην επικράτηση. Ηταν μια σημαντική νίκη για εμάς, αφού θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά ενόψει και των υπόλοιπων αγώνων. Ελπίζουμε να έχουμε καλή απόδοση και στο επόμενο ματς στην Κρήτη την επόμενη αγωνιστική και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα”.

Τα σετ: 25-22, 25-19, 25-11.

Το παιχνίδι διαιτήτευσαν οι Γιάννης Κανελλίδης, Παναγιώτης Χανδρινός.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γ. Σουρή): Αναγνώστου, Ραμούνδου, Βακάλογκου, Γκατέλλι, Βρίβα, Χειλαδάκη, Μπούκουρα (λ), Σωτηρίου. Στον πάγκο ήταν οι Μαθιουδάκη, Μπένου, Μπουγά (λ), Τσάλτα

ΓΣΚ ΗΡΑΚΛΗΣ (Ε. Κοσμάς): Παναγοπούλου, Γιαννακοπούλου, Αλεξοπούλου, Νικολογιάννη, Βλασερού, Μανίκα, Τριγωνίδου (λ), Ζαρκαδούλα, Παπαβλάχου, Κουσούλη, Οικονομοπούλου (λ).