Τρίτη, 24 Μάρτιος 2020 11:13

Κορονοϊός: Συνεχίζεται στη Volley League ανδρών η αναστολή μέχρι 30 Απριλίου

Γράφτηκε από τον

Η Ε.Σ.Α.Π. αποφάσισε μετά από τηλεδιάσκεψη τη Δευτέρα τη συνέχεια της αναστολής του πρωταθλήματος ανδρών μέχρι το τέλος Απριλίου.

Τη συνέχεια της αναστολής του πρωταθλήματος της Volley League τουλάχιστον έως τις 30 Απριλίου ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Ε.Σ.Α.Π μετά από τηλεδιάσκεψη που είχαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Μάλιστα όπως αποφασίστηκε θα υπάρξουν και νέες τηλεδιασκέψεις της επόμενες μέρες και ανάλογα με τα μέτρα που θα υπάρξουν θα ληφθούν νέεες αποφάσεις για την ολοκλήρωση ή μη των πρωταθλημάτων.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Μετά από τηλεδιάσκεψη μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου η Ε.Σ.Α.Π. αποφάσισε σήμερα την συνέχιση της αναστολής του πρωταθλήματος της Volley League των ανδρών μέχρι τις 30 Απριλίου 2020, λαμβάνοντας υπόψη και τα νέα μέτρα της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Ανάλογα με τις εξελίξεις και την αναμενόμενη νομοθετική πρωτοβουλία του αρμόδιου Υφυπουργού σχετικά με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων, θα ληφθούν άμεσα και αντίστοιχες αποφάσεις.

Αποφασίστηκαν ακόμα:

1. Η τακτική συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης των εκπροσώπων των ΤΑΑ για την συζήτηση των εξελίξεων και τη λήψη αποφάσεων.

2. Η συνέχιση της πετυχημένης πρωτοβουλίας της Ε.Σ.Α.Π., για συνεχείς επαφές μεταξύ λιγκών, ομοσπονδιών, επαγγελματιών αθλητών , διεθνών αθλητικών αρχών και φυσικά της Πολιτείας, για την αντιμετώπιση των κάθε μορφής προβλημάτων στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, εξαιτίας της πανδημίας του κορoνοϊού".

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ